administ
Go
|
Jasne, nic bez zgody nie zrobię... Ale nie cierpię z tego powodu, a nawet wręcz przeciwnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Na chleb ze smalcem przeliczam... O Jezu zbawicielu ,toż to nie warto sklepów mieć ,by na smalec i chleb brakowało
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd tam zaraz wywoływanie do tablicy, ale już się Reniu cieszysz na nowy podatek 4% dla Ciebie? Do tego podwyżka ZUS-u od pracowników, no i wszystko w prezencie od PiS-u, bo to wiesz, zbierają na obiecanki wyborcze... Ale nic się nie martw, "Kowalski" Ci pokryje te daniny...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to taki marny los prywaciarza ,dlatego ja by mieć święty spokój, sprzedałem wsjo
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
renia
|
W praktyce tak to działa...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ponoć w firmach ochroniarskich w styczniu straciło pracę 50tys. ochroniarzy dzięki "dobrej zmianie"... Bo dobra zmiana jest dobra, tak bynajmniej twierdzi PiS w PE i to w imię narodu ponoć... Masz oficjalne dane czy tak sobie gdybasz?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja zapytałam się Ciebie o Twoje info. Czy masz oficjalne dane?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ponoć w firmach ochroniarskich w styczniu straciło pracę 50tys. ochroniarzy dzięki "dobrej zmianie"... Bo dobra zmiana jest dobra, tak bynajmniej twierdzi PiS w PE i to w imię narodu ponoć... Masz oficjalne dane czy tak sobie gdybasz? Podkreca temat, nie ma ostatnio Manka, wiec musi robic za dwoch
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W tvn24 widzialem rano tego pijaka lysego miska, wiec szybko wylaczylem zeby nie dostac raka oczu i uszu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
grenis
Go
|