renia
|
Myślę, że Polska jest pionkiem w tych sprawach. Pewnie lepiej zarabiają: USA, Francja, Niemcy... Nie Reniu, podium jest następujące: US, RU, CN. A skąd masz takie dane... nie są one ściśle tajne?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A CN, to kto... a już wiem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd masz takie dane... nie są one ściśle tajne? Internet aż się ugina od takich "danych"... Ale jak "dobra zmiana" zarządzi inaczej, to będzie "ściśle tajne, specjalnego przeznaczenia"...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A my zaczynamy być dobrymi podwykonawcami ,także Reniu jesteśmy nic gorsi . A Kowalski jak 5 tys zarobi przy śmigłowcach ,to nigdy nie pójdzie na bezrobocie , bo mu sumienie nie pozwoli
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja obecnie pracuje w firmie która robi taśmy montażowe do aut i czołgów . Mam sie zwolnić? Mogę ale wojny dalej będą .
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Bez sensu się zwalniać, bo te czołgi na pewno walczą w słusznej sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Musimy raz w słusznej sprawie, dobrego czeskiego browarka wypić
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A CN, to kto... Może PRC.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Prezydent Turcji Recep Tayyip Erdogan oświadczył w czwartek, że jego kraj będzie cierpliwy w sprawie konfliktu w Syrii, ale do czasu; gdy ten czas minie, będzie zmuszony podjąć niezbędne działania i być może otworzyć napływającym migrantom "wrota Europy". "Nie mamy na czole napisane +idiota+. Nasze samoloty i autobusy nie czekają bez celu. Zrobimy, co będzie konieczne" - powiedział Erdogan w wystąpieniu na forum przedsiębiorców w Ankarze, transmitowanym na żywo przez turecką telewizję na spotkaniu z Tuskiem i Junckerem w listopadzie turecki prezydent zagroził "zalaniem" Europy migrantami, jeśli przywódcy UE nie zaoferują Turcji lepszych warunków pomocy w obliczu kryzysu migracyjnego. http://stooq.pl/n/?f=1022878
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najprościej zlikwidować socjal, ale na to większość wyborcza się nie zgodzi, więc niech już nadstawiają tyłki na turecką hordę.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jan III Sobieski Jarosław Kaczyński IV widzisz jakieś podobieństwa ? Ma szansę przejść do historii
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A gdzie tam, szybko zniknie w odmętach historii.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Dżihad finansowy
Tak właśnie działa „dżihad ekonomiczny”, który szerzy się drogą internetową. Dżihadyści wzywają do okradania państwowych kas i szkodzenia gospodarce przy pomocy oszukańczych trików. Te z kolei mają przyczynić się z jednej strony do osłabienia państwa, a z drugiej strony finansować terror islamistów. W ich pojęciu taki sposób finansowania „świętej wojny” jest tak najbardzie dozwolony, a nawet konieczny.http://www.rp.pl/Przestepczosc/160219432-Bawaria-walczy-z-dzihadem-ekonomicznym.html
|
|
|
|
|
|
|
|