administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Mirek
Go
|
Też tak pomyślałam, że Kościół Katolicki zyskuje na wizerunku przez te "wybryki" islamistów... Przeważnie jest tak, że ci co zyskują, za tym stoją... Franciszek nawołuje by przyjmować uchodźców. Myślałem więc, że to lewak, a On przebiegły.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakis desperat, mial problemy psychiczne, na pewno Niemiec, zestresowal sie i pod wplywem impulsu szybko zbudowal bombe, zaladowal do plecaka 300 sztuk amunicji i pobiegl na koncert rockowy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
od razu zakładają, że to nic groźnego Wcześniej policja informowała, że trudno powiedzieć czy wybuch był spowodowany czynnikami obiektywnymi czy też został "wywołany przez człowieka". Telewizja NTV podała zaś, że w restauracji mogło dojść do wybuchu gazu. wybuch - normalna rzecz
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
We Francji przy granicy szwajcarskiej pełno panów w podomkach i jarmułkach. Łącznie z innymi bez, wygląda jakby byli w większości. Tuż obok w Szwajcu już inaczej, choć w miastach to nie tak do końca.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Polacy więcej się tym wybuchem przejmują ,niż oni sami .Mam wrażenie ,że ulżyło co nie którym
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Polacy więcej się tym wybuchem przejmują ,niż oni sami Powaznie? Od soboty jestem w Niemczech, na dodatek okolice Monachium 40 km od. Ludzie tu nie wychodza na ulice, jest pusto. Matki boja sie jechac po zakupy, czekaja na mezczyzn. To jest horror, codzien cos sie dzieje wczoraj centrum handlowe, dzis na ulicy w miasteczku poderznieto 3 kobietom meczetom szyje.... Sobotniego popoludnia Monachium bylo otoczone kordonem policji, nikt nie mogl wjechac ani wyjechac i lataly nad miastem helikoptery wojskowe? Granica byla zamknieta dla wyjezdzajacych staly kilometry aut. Niemcy w swej poprawnosci politycznej nie puszcza pary z ust o tym.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jakoś nie odczuwam .Mieszkam też blisko Monachium ,i tutaj pełno ludzi na ulicach .
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to szokujące nawet .Ale to już trwa od 1972 roku ( olimpiada Monachium) .Da się żyć .Ja bardziej na kobitki zwracam uwagę
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Właśnie nudno się zrobiło Ja bardzo lubię takie przerażenie społeczne
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Właśnie nudno się zrobiło Ja bardzo lubię takie przerażenie społeczne Spoko ziom, przyjda i do Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To spoko? Czy się stadnie obawiać ?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie szkodzi, da się Niemcy objechać przez Czechy i Austrię, więc co tam problemy Makreli...
|
|
|
|
|
|
|
|