Blackend
|
Bo cudze pieniądze najlepiej się inwestuje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak spojrzalem na kosz ze smieciami i chodzi mi po glowie pomysl na dotacje, jeszcze skoluje tylko krowie odchody i zrobie "instalacje" z tym koszem. Jak dadza z 50 tysiakow to tez bede zadowolony
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
szybciej na muzeum z makietami zestrzelonych samolotów przez ruskich. Bo czasy dotacji na hurtownie wibratorów erotycznych już raczej przeminęło bezpowrotnie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
W okolicy godziny 12 pojawiły się informacje o nożownikach we Francji, którzy wzięli zakładników i przetrzymywali ich w kościele w miejscowości Saint-Etienne-du-Rouvray w Normandii. Jeden z zakładników - ksiądz - został brutalnie zamordowany, drugi jest poważnie ranny nadstawmy drugi policzek!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie w depresji byli, bo socjal za niski.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
szybciej na muzeum z makietami zestrzelonych samolotów przez ruskich. Bo czasy dotacji na hurtownie wibratorów erotycznych już raczej przeminęło bezpowrotnie Zastanawialem sie tez nad fejsbukiem dla rybek....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Blackend
|
Zawsze sprawdzają się wszelkie pomysły na budowanie sprawiedliwości społecznej. Lud takie wydatki bez problemu przełknie, a wrażliwe na krzywdę ludzką biurokratki chętnie takie wnioski pozytywnie zaopiniują. I tak się lody kręci, a nie jakieś tam szare strefy, kontrabandy, vaty sraty i inne przekręty.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Poważnie? Ale tu trzeba być rasistą i katolikiem jednocześnie, to wtedy jest spoko. Inaczej wykluczenie społeczne jak nic...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepiej to stać w rozkroku, bo nie wiadomo co będzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najlepiej być tym pomiędzy nogami czy jakoś tak podobnie, gdzieś słyszałem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wałęsa powiedział: "Potrzebna jest lewa noga i prawa noga, a ja będę pośrodku."
|
|