Blackend
|
Oczywista oczywistość, że nie przekona.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Byłem popływać we Francji. Na dworcu z 5 funkcjonariuszy z karabinami, ale wszystko pod kontrolą... to tylko kobita jakaś zgłosiła że bomba na pobliskim lotnisku. Nie chciała żeby chłop wyjechał. :-|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Co się dziwić, nudzi im się, to się zabawiają...
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
To pewnie ci co nie zalapali sie na mycie nog przez Papieza
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Też mi "afera". Młodzież się bawi i tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Cieniasy, z takim zaangażowaniem nie mają czego u nas na zabawie w remizie szukać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A paskudni Czesi za nic maja polajanki pana Oettingera Powinniśmy zadać sobie pytanie, czy nie mamy tym ludziom nic do zaoferowania. Ponad 300 tys. osób żyje pod oblężeniem w Aleppo. Ludzie głodują. Oczywiście wiem, że historycznie Czesi nie mają w konstytucji wyliczonych aż tylu powodów przyznania azylu jak my. Ale kwoty uchodźcze zostały ustalone większością kwalifikowaną (w Radzie UE-red.) i stałym się tym samem europejskim prawem. Kto jak prezydent Zeman oczernia europejskie prawo, osłabia Unię jako całość —grzmiał Oettinger. Na odpowiedź Pragi nie trzeba było długo czekać.
Do pana komisarza jeszcze raz i to wyraźnie: Nie chcemy w Czechach żadnych uchodźców, ani na podstawie europejskich kwot ani żadnego innego systemu rzekomo dobrowolnej redystrybucji. Nasz kraj zwyczajnie nie może pozwolić sobie na ryzyko ataków terrorystycznych, które ostatnio wydarzyły się we Francji i Niemczech. Poprzez przyjęcie migrantów stworzymy żyzny grunt pod barbarzyńskie ataki —zaznaczył rzecznik Zemana, Jiri Ovacek. I dodał: Prezydent nie zgadza się na żadne przyjęcie migrantów na terytorium Czech
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Lubię takie jasne stanowiska, niezależnie od oceny czy mają rację, czy nie mają.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lubię takie jasne stanowiska, niezależnie od oceny czy mają rację, czy nie mają. Widac nie maja tam Kodziarzy, Petru i innych lisowych newswickow, ktorzy dostatecznie im zagraja na kompleksach i przypomna o "europejskich wartoscich" Tak czy siak szacun, uczyc sie nam od nich, bo mam wrazenie, ze nasze pisiory zahukane boja sie tak twardo powiedziec jak Czesi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czytałem wczoraj, że Czesi szykują paramilitarne bojówki i ćwiczą w lasach na wypadek przyznania im kontyngentu uchodźców.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Na kolanach już niedługo przyjdą błagać o pomoc Naczelnika, który jak król Sobieski z polskim orężem i ministrem Macierewiczem ruszy wyzwalać Europę.
|
|
|
|
|
|
|
|