Jarek
Go
|
Jak boczku zabraknie to może się przestawię
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ŚĆe wsiedli na Reni owe grzyby z cebulką, a szykuje się sezon na inny przysmak jesienny: orzechy włoskie 250g:40g ... białko 150g ... tłuszcz 45g ... węglowodany <1600kcal> Ćwierć kilo i dzień zamknięty. Jak boczku zabraknie, to może się przestawię.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Nie GMO i nie pryskane, koło domu w zasięgu wzroku. Jeszcze Polska nie zginęła, póki Orzechy mamy, z Ziemi Włoskiej do Polski, coś tam, coś tam ...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(...) Z mięs się jada tylko mięso białe, a najlepiej ze strusia ... Ale mięso z biedronki jest bardziej ekonomiczne, a napisane jest (albo może być): ...z.czachy...z.czachy...z.czachy...I będziesz liczył złotówki na; białko-gramy-azotu, tłuszczu, węglowodanów - im mniej tym lepiej. ...z.czachy...z.czachy...z.czachy...azaliż orzechy włoskie są idealne - wychodzi zero
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
(...) Z mięs się jada tylko mięso białe, a najlepiej ze strusia ... Ale mięso z biedronki jest bardziej ekonomiczne, a napisane jest (albo może być): ...z.czachy...z.czachy...z.czachy...I będziesz liczył złotówki na; białko-gramy-azotu, tłuszczu, węglowodanów - im mniej tym lepiej. ...z.czachy...z.czachy...z.czachy...azaliż orzechy włoskie są idealne - wychodzi zero Co Ty człowieku, klej jakiś wąchasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To super, tylko żeby nie zapomnieć o cebuli.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
(...) Z mięs się jada tylko mięso białe, a najlepiej ze strusia ... Ale mięso z biedronki jest bardziej ekonomiczne, To są rady dla tych, co chcą się żywić zdrowo i zgodnie z zaleceniami "naukowców, a nie optymalnie... A wieprzowina jest niezdrowa - tak bynajmniej twierdzili jeszcze całkiem niedawno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale jako dodatek do chleba ze smalcem to już tak.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chleb ze smalcem to już jest stara formuła... Trzeba iść z postępem i jeść chleb z masłem klarowanym...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale grzybków z cebulką mogę do tego dołożyć?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A na jakiej diecie? Bo na wysokowęglowodanowej, to tłuszczu tylko tyle, aby NNTK sobie zabezpieczyć i nic więcej, jakby co. I można z margaryny, bo tańsza jest, bo po co marnować na masło pieniądze.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A na ŻO? Nie mam pewności, jakie to są zależności...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ktoś tam obok ciągle rozmawiał i nie dosłyszałam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|