administ
Go
|
Jak komu bardziej pasuje, to jego sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, bo nie mają żadnej ochrony prawnej, jak i ci na kocią łapę!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tak, a potem będą chcieli prawo do adopcji (homoseksualiści - nie mam nic do par heteroseksualnych żyjących na "kocią łapę")...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to coś złego?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty byś pozwolił parze homoseksualistów adoptować dziecko? Co z takiego wyrośnie? Dzieci naśladują rodziców...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Stereotyp myślowy, albowiem doświadczenia krajów w których jest to dozwolone nie potwierdzają tej tezy.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Co ma wspólnego związek partnerski, z adopcją dzieci? Świetny argument. Oby takim nienawistnikom nie 'wychował' się kiedyś obrzydliwy gej, albo lesba w rodzinie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Stereotyp myślowy, albowiem doświadczenia krajów w których jest to dozwolone nie potwierdzają tej tezy.
Czyli pozwoliłbyś na taką adopcję... Ja wolę być "zacofana", niż taka nowoczesna...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ja nie mam na to żadnego wpływu i do tego to nie są moje problemy. Ale nie lubię jak państwo się wieprza "ideowo" do sypialni swoich obywateli, tak jak usiłuje wpływać, czy babeczka ma, czy nie ma sobie skrobać własnej macicy i tyle, bo nic państwu do tego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Nawet na to nie liczę... Świat musi iść z po(d)stępem i osiągnięciami...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale ja nie mam na to żadnego wpływu i do tego to nie są moje problemy. Ale nie lubię jak państwo się wieprza "ideowo" do sypialni swoich obywateli, tak jak usiłuje wpływać, czy babeczka ma, czy nie ma sobie skrobać własnej macicy i tyle, bo nic państwu do tego.
Też uważam, że państwo nie powinno interesować się tym co obywatele robią w swoich sypialniach (mogą to być nawet "homosie"), ale prawnie to nie powinno moim zdaniem być zatwierdzone. To nie jest podstawa rodziny.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
O właśnie. Ale nie warto nie lubić. Jeśli masło roślinne jest masłem, to homoś może brać ślub, i to ubogaca prozę dnia codziennego. Od kombinowania relatywizmem to był Albercik, jakiś Lenin, teraz UE,a nam to najlepiej mieć to... wiesz gdzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Pewnie, że tak. I "wartości"w łby nie wdrukowywali. Dla mnie ślub, to jest" coś określonego", a Elton może i z kozą, jak go po rozwodzie naleci. Mojej "wartości" nie zmieni,i mi starczy. Jeszcze wściekać się mam, bo kozę pokochał i papierk mu dali?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tu chodzi raczej o cos innego, zebys zaakceptowal nienormalnosc jako normalnosc, zeby sie zatarla ta granica potrzegania i w efekcie nie bedziesz w stanie okreslic co jest normalne a co nie. Jak sie teraz nie bedziesz wsciekal akceptujac dewiacje, to kiedys byc moze (odpukac oczywiscie) jakis homik wejdzie ci na chate, wystuka syna/corke/zone/psa/rybki w akwarium i powie, ze jako tolerancyjny swiatowiec powinienes to zaakceptowac, bo on wlasnie tworzy nowe normy spoleczne i obyczajowe. Jak mawial Chesterton - tolerancja jest cnota ludzi bez przekonan.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Życie jest jedno. Każdy powinien je przeżyć po swojemu, byleby nie krzywdził przy tym drugiego.
|
|
|
|
|
|
|
|