administ
Go
|
Pięknie, swój chłop - jakby pięćset+ wczoraj mu wypłacili!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
W komentarzach było ... EUropejskie wartości - wypić i zakąsić!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
lubię tylko temat o "dobrej zmianie"... A ja o żarciu i sprawiedliwości.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Najgorzej bedzie mial Tusk, rozebrac go, polozyc do lozka, posprzatac pokoj......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zawsze można spać w wannie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A po co masz się denerwować? Jeszcze czmychniesz na emigrację dzięki "dobrej zmianie"...
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale przysłowia i wróżby nie mają żadnego wpływu na przyszłość bytu. No ale jeśli Chiny przejmą gospodarkę swiatową, a dobra zmiana wyprowadzi nas z Unii, to możesz się pakować do Hamburga
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Poczekaj, poczekaj. Niedlugo Ukraińcy też nam tak zaśpiewają. W Warszawie juz zaczynają być drazniacy, na kazdym kroku slychac ten ruski szwargot, jedzie taki autobusem i pierniczy po swojemu przez komórkę na caly glos. A i coraz więcej burek i brodatych widać. Jeszcze trochę i będzie jak w Holandii...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No i...? Będą zabierać nam pracę, kobiety i wynaradawiać? Faceci, a zachowujecie się jak cipki i to we własnym kraju.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
No i nic. Mi to nie przeszkadza jakos strasznie. Ale niektórzy robią sobie z tego religię. Widza drzazge w czyimś oku, a w swoim belki nie dostrzegają. Tylko dlatego takie moje porównanie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ksenofobia nie pasuje do cywilizacji w XXI w.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
To fakt. Szczegolnie Polakom, którzy emigrują na potęgę, i nierzadko nie dają o sobie dobrej opinii na saksach.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No i nic. Mi to nie przeszkadza jakos strasznie. Ale niektórzy robią sobie z tego religię. Widza drzazge w czyimś oku, a w swoim belki nie dostrzegają. Tylko dlatego takie moje porównanie.
Bo "tamci" bardziej ekscytuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To fakt. Szczegolnie Polakom, którzy emigrują na potęgę, i nierzadko nie dają o sobie dobrej opinii na saksach. Pracowici, uczciwi, sprawiedliwi, mili, uśmiechnięci
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|