Autor
|
Wtek: Administracja forum (Przeczytany 58388 razy)
|
RafałS
|
...Taki jakiś kosmaty się robię na starsze lata! Przystosowanie do ziemskiego bytu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A mnie na plecach i lędźwiach się strasznie włos rzucił, czego wcześniej nie było! I teraz nie wiem, czy się nie zacząć martwić, czy co? Taki jakiś kosmaty się robię na starsze lata! Nietolerancja mieszanych bialek, niestabilnosc ustroju, brak mg, cu, ag, au, P, K, H
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni Rozumiem, ale teraz są takie gumowane, co jak na kafelek spadnie, to ... Guma odbiera klimat i frajdę Ale świadomość braku konsekwencji u roztargnionych - bezcenna!
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
W zasadzie na temat zmiany wersji powinna się wypowiadać pisząca dziesiątka ze statystyk tego Forum.
Reszcie jest to raczej obojętne.
Albo na odwrót. Piszącej dziesiątce jest to kompletnie obojętne, natomiast dla innych może ma to znaczenie i dlatego ci tu nie pisują. <-;
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni Rozumiem, ale teraz są takie gumowane, co jak na kafelek spadnie, to ... Guma odbiera klimat i frajdę Ale świadomość braku konsekwencji u roztargnionych - bezcenna! Ostrożność w kończeniu buduje dodatkową sprawność i ćwiczy wolę nawet na najwyższym zmęczeniu
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
natomiast dla innych może ma to znaczenie i dlatego ci tu nie pisują. <-;
Łachy nie robią...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Łachy nie robią... Z takim myśleniem, to nie ma szans, aby konkluzje Doktora, które złożyły się do opracowania ŻO, kiedykolwiek zostały ciepło przyjęte, uznane i docenione. Ludzie w większości chcą produktu ładnie opakowane, ładnie się prezentującego. Nawet, jeśli jest to tylko ładne opakowanie, a w środku byle co, to i tak wygra to z brylantem owiniętym w umorusany papier toaletowy... Nikt tego się nie tknie, nikt tego nie rozwinie, by sprawdzić czy może w środku jest coś innego niż... kupa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ależ Ty jesteś tępy, jak pumeks I płyciutki, jak suchy talerzyk
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Łachy nie robią... Z takim myśleniem, to nie ma szans, aby konkluzje Doktora, które złożyły się do opracowania ŻO, kiedykolwiek zostały ciepło przyjęte, uznane i docenione. Ludzie w większości chcą produktu ładnie opakowane, ładnie się prezentującego. Nawet, jeśli jest to tylko ładne opakowanie, a w środku byle co, to i tak wygra to z brylantem owiniętym w umorusany papier toaletowy... Nikt tego się nie tknie, nikt tego nie rozwinie, by sprawdzić czy może w środku jest coś innego niż... kupa. W knajpie nic nie zmienisz. To już zostało jasno powiedziane. Postęp nigdy nie dojdzie do porozumienia z Konserwatyzmem, bo każdy ma swoje zady i walety. Inne rozwiązanie zostało wskazane i jeżeli ktoś chce, to w tę stronę śmiało może iść. To forum nie ma na celu być wielkim lokalem nadmorskim gdzie ludzie wchodzą, kupują rybkę i się więcej nie pojawiają. Tu nie ma co robić przemeblowania.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dawno już mam to w poważaniu, czego niejednokrotnie dawałem wyraz. Dla mnie: ja i moja najbliższa Rodzina, a nie zbawienie idiotów na siłę jest ważniejsze. Rozumny człowiek zaś samodzielnie znajdzie sposób na własne zdrowie. Jeśli będzie to Dieta Optymalna, to tylko się cieszyć mi wypada.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Nikt tego się nie tknie, nikt tego nie rozwinie, by sprawdzić czy może w środku jest coś innego niż... kupa Nikt poza nielicznymi maniakami. <-; Ale to niczego nie zmieni. Oni są nieistotni. Istotna jest cała reszta. Tak jak ta "dziesiątka piszących" tu się nie liczy. Liczy się ta cała reszta, która weszła tu, rozejrzała się i wyszła, bo uznała, że to jakieś szpetne, kanciaste, byle jakie... Że nie warto tu się zatrzymać na dłużej.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ależ Ty jesteś tępy, jak pumeks I płyciutki, jak suchy talerzyk A Ty niezmiennie okazujesz wysoką kulturę osobistą... I niezmiennie nie pojmujesz do czego służy, jaką pełni rolę forum dyskusyjne, i prawo interlokutora do odmiennego zdania niż Twoje... Jak kiedyś nauczysz się szanować swych adwersarzy, to ja wykupię karnet na siłownię.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Nikt tego się nie tknie, nikt tego nie rozwinie, by sprawdzić czy może w środku jest coś innego niż... kupa Nikt poza nielicznymi maniakami. <-; Ale to niczego nie zmieni. Oni są nieistotni. Istotna jest cała reszta. Tak jak ta "dziesiątka piszących" tu się nie liczy. Liczy się ta cała reszta, która weszła tu, rozejrzała się i wyszła, bo uznała, że to jakieś szpetne, kanciaste, byle jakie... Że nie warto tu się zatrzymać na dłużej. Skywalker, zejdź na ziemię, to forum było, jest i będzie zajebiste. Tu nie potrzeba wodotrysków, tapet 3d, smartfonowców, linuksowców, gimbusów i innych cudaków. Tu potrzeba prostoty, merytorycznej dyskusji, opanowania i spokojnej, ustawicznej pracy. Zyon już Ci delikatnie powiedział, jakie jest zamierzenie autorów strony - nie dociera. Ja też już Ci mówiłem, że jak masz inne zapatrywania, to droga wolna - wszyscy Ci będziemy kibicować. Ale Ty jak to Ty wolisz marudzić, stękać, mówić komuś co ma robić. Na siłę. Powiedziałeś raz, wystarczy... ... a może i nie? w końcu to zawsze weselej, i krew w żyłach jakoś tak rychlej krąży...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ups! Jeszcze OSO im. Adama Jany jest dla mnie ważne, ale dopiero na trzecim miejscu...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ależ Ty jesteś tępy, jak pumeks I płyciutki, jak suchy talerzyk A Ty niezmiennie okazujesz wysoką kulturę osobistą... I niezmiennie nie pojmujesz do czego służy, jaką pełni rolę forum dyskusyjne, i prawo interlokutora do odmiennego zdania niż Twoje... Jak kiedyś nauczysz się szanować swych adwersarzy, to ja wykupię karnet na siłownię. Interlokutor rozumie raz, najdalej dwa razy powtórzone "nie". Ty jesteś namolną mendą i tyle
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ależ Ty jesteś tępy, jak pumeks I płyciutki, jak suchy talerzyk A Ty niezmiennie okazujesz wysoką kulturę osobistą... I niezmiennie nie pojmujesz do czego służy, jaką pełni rolę forum dyskusyjne, i prawo interlokutora do odmiennego zdania niż Twoje... Jak kiedyś nauczysz się szanować swych adwersarzy, to ja wykupię karnet na siłownię. Interlokutor rozumie raz, najdalej dwa razy powtórzone "nie". Ty jesteś namolną mendą i tyle o mam , wprowadzic ostrzezenia z bananami na kilka dni dla ochlody
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Anakin, mowia, ze nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu .... Dostales propozycje i deklaracje pomocy, rusz sam z inicjatywa i nie wchodz komus do lozka z butami. Zobaczysz wtedy ile Cie to będzie kosztowalo. I nie chodzi o koszty utrzymania domeny czy postawienia forum. Zacznij może od forum DD, a zobaczysz namiastke tego co będzie u Ciebie. Dla potrzebujacego wszystko jest na http://dr-kwasniewski.pl/Kto chce to sobie znajdzie i zastosuje. Jeśli tego nie potrafi, to lepiej dla niego jak sobie diete opuści, bo jeszcze sobie krzywde zrobi. Przemysl to. Posluchaj jeszcze dr Pali. http://www.youtube.com/watch?v=E7xxaNZD8Ns&feature=player_detailpage#t=91
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mój dziadek, Grenis, rzadko się odzywał, ale jak już coś powiedział, to warto było posłuchać Całkiem jak Ty
|
|
|
|
|
|
|
|
|