Autor
|
Wtek: Administracja forum (Przeczytany 58384 razy)
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Łachy nie robią... Z takim myśleniem, to nie ma szans, aby konkluzje Doktora, które złożyły się do opracowania ŻO, kiedykolwiek zostały ciepło przyjęte, uznane i docenione. Ludzie w większości chcą produktu ładnie opakowane, ładnie się prezentującego. Nawet, jeśli jest to tylko ładne opakowanie, a w środku byle co, to i tak wygra to z brylantem owiniętym w umorusany papier toaletowy... Nikt tego się nie tknie, nikt tego nie rozwinie, by sprawdzić czy może w środku jest coś innego niż... kupa. W knajpie nic nie zmienisz. To już zostało jasno powiedziane. Postęp nigdy nie dojdzie do porozumienia z Konserwatyzmem, bo każdy ma swoje zady i walety. Inne rozwiązanie zostało wskazane i jeżeli ktoś chce, to w tę stronę śmiało może iść. To forum nie ma na celu być wielkim lokalem nadmorskim gdzie ludzie wchodzą, kupują rybkę i się więcej nie pojawiają. Tu nie ma co robić przemeblowania. Jazzman, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ladne opakowanie wygrywa z gorszym? Dlaczego najdrozsza kawa jest z dupy lisa a trufle swinie wygrzebuja z ziemi? Gdzie to opakowanie? Ludzie dzisiaj chca ladnego opakowania ale ja smartfona mialem jeden dzien, jak mi zadzwonil podczas jazdy samochodem to myslalem, ze mnie trafi szlag. Wrocilem do starego, sprawdzonego i go przeprosilem za niewiernosc. Ma dzwonic a nie robic jak to mowi minister "laske" Nowy samochod? Moge kupic od reki, ale wole wyszukiwac stare sprawdzone fury, ktore maja dusze i dodatkowo to "cos", co sprawia, ze sie nie psuja od byle czego a dzialaja w najwieksze pogodowe anomalie. I jak mi stanie w srodku drogi na totalnym zadupiu to wiem jak to naprawic bez komputera. Kto widzial starego Forda Capri ten wie ocb. Nie ma sensu dopasowywac sie do norm ustalonyd dla zgromadzen, ergo: jak mowi Korwin dla debili. Debile niech zyja w swoim swiecie swiecidelek, wodotryskow, confetti i justina biebera. A ja i tak ciagle chodze do tej samej starej sprawdzonej knajpy gdzie znam kazdy kat i kazdy mebel. Znam, bo tam prawcowalem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Sprawdziłem kto to ten Bieber
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Idol smartfoniarzy, hipsterow i milosnikow Harrego Pottera
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
To ten co ma spodnie po starszym bracie i wiecznie mu z tyłka lecą .
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Mój dziadek, Grenis, rzadko się odzywał, ale jak już coś powiedział, to warto było posłuchać Całkiem jak Ty A jest jeszcze babcia Zyona. To dopiero mądra kobieta.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Parafrazując: Mniej wiesz, nie masz zakwasów w mięśniach międzyżebrowych ze śmiechu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mój dziadek, Grenis, rzadko się odzywał, ale jak już coś powiedział, to warto było posłuchać Całkiem jak Ty A jest jeszcze babcia Zyona. To dopiero mądra kobieta. Dobra, przedwojenna robota
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Łachy nie robią... Z takim myśleniem, to nie ma szans, aby konkluzje Doktora, które złożyły się do opracowania ŻO, kiedykolwiek zostały ciepło przyjęte, uznane i docenione. Ludzie w większości chcą produktu ładnie opakowane, ładnie się prezentującego. Nawet, jeśli jest to tylko ładne opakowanie, a w środku byle co, to i tak wygra to z brylantem owiniętym w umorusany papier toaletowy... Nikt tego się nie tknie, nikt tego nie rozwinie, by sprawdzić czy może w środku jest coś innego niż... kupa. W knajpie nic nie zmienisz. To już zostało jasno powiedziane. Postęp nigdy nie dojdzie do porozumienia z Konserwatyzmem, bo każdy ma swoje zady i walety. Inne rozwiązanie zostało wskazane i jeżeli ktoś chce, to w tę stronę śmiało może iść. To forum nie ma na celu być wielkim lokalem nadmorskim gdzie ludzie wchodzą, kupują rybkę i się więcej nie pojawiają. Tu nie ma co robić przemeblowania. Jazzman, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ladne opakowanie wygrywa z gorszym? Dlaczego najdrozsza kawa jest z dupy lisa a trufle swinie wygrzebuja z ziemi? Gdzie to opakowanie? Ludzie dzisiaj chca ladnego opakowania ale ja smartfona mialem jeden dzien, jak mi zadzwonil podczas jazdy samochodem to myslalem, ze mnie trafi szlag. Wrocilem do starego, sprawdzonego i go przeprosilem za niewiernosc. Ma dzwonic a nie robic jak to mowi minister "laske" Nowy samochod? Moge kupic od reki, ale wole wyszukiwac stare sprawdzone fury, ktore maja dusze i dodatkowo to "cos", co sprawia, ze sie nie psuja od byle czego a dzialaja w najwieksze pogodowe anomalie. I jak mi stanie w srodku drogi na totalnym zadupiu to wiem jak to naprawic bez komputera. Kto widzial starego Forda Capri ten wie ocb. Nie ma sensu dopasowywac sie do norm ustalonyd dla zgromadzen, ergo: jak mowi Korwin dla debili. Debile niech zyja w swoim swiecie swiecidelek, wodotryskow, confetti i justina biebera. A ja i tak ciagle chodze do tej samej starej sprawdzonej knajpy gdzie znam kazdy kat i kazdy mebel. Znam, bo tam prawcowalem. polac mu, ufam tylko Tym co pijo . cytat z Ojca Grande
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Kto widzial starego Forda Capri ten wie ocb... Za łebka jeszcze się jakoś wciskałem na tylne siedzenie.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Stara gwardia rodzona jeszcze w prawdziwym kapitalizmie! A mloda rodzona w kapitalizmie , cytuje przed chwilka: 'ma pan sprzedac fajke' swiat schpdzi na psy!!!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Stara gwardia rodzona jeszcze w prawdziwym kapitalizmie! A mloda rodzona w kapitalizmie , cytuje przed chwilka: 'ma pan sprzedac fajke' swiat schpdzi na psy!!! A kloszardzi pod marketem, zamiast szorstko: daj dwa zeta, to pytają, a mogę odprowadzić wózek, jak już pan opróżni?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Łachy nie robią... Z takim myśleniem, to nie ma szans, aby konkluzje Doktora, które złożyły się do opracowania ŻO, kiedykolwiek zostały ciepło przyjęte, uznane i docenione. Ludzie w większości chcą produktu ładnie opakowane, ładnie się prezentującego. Nawet, jeśli jest to tylko ładne opakowanie, a w środku byle co, to i tak wygra to z brylantem owiniętym w umorusany papier toaletowy... Nikt tego się nie tknie, nikt tego nie rozwinie, by sprawdzić czy może w środku jest coś innego niż... kupa. W knajpie nic nie zmienisz. To już zostało jasno powiedziane. Postęp nigdy nie dojdzie do porozumienia z Konserwatyzmem, bo każdy ma swoje zady i walety. Inne rozwiązanie zostało wskazane i jeżeli ktoś chce, to w tę stronę śmiało może iść. To forum nie ma na celu być wielkim lokalem nadmorskim gdzie ludzie wchodzą, kupują rybkę i się więcej nie pojawiają. Tu nie ma co robić przemeblowania. Jazzman, punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Ladne opakowanie wygrywa z gorszym? Dlaczego najdrozsza kawa jest z dupy lisa a trufle swinie wygrzebuja z ziemi? Gdzie to opakowanie? Ludzie dzisiaj chca ladnego opakowania ale ja smartfona mialem jeden dzien, jak mi zadzwonil podczas jazdy samochodem to myslalem, ze mnie trafi szlag. Wrocilem do starego, sprawdzonego i go przeprosilem za niewiernosc. Ma dzwonic a nie robic jak to mowi minister "laske" Nowy samochod? Moge kupic od reki, ale wole wyszukiwac stare sprawdzone fury, ktore maja dusze i dodatkowo to "cos", co sprawia, ze sie nie psuja od byle czego a dzialaja w najwieksze pogodowe anomalie. I jak mi stanie w srodku drogi na totalnym zadupiu to wiem jak to naprawic bez komputera. Kto widzial starego Forda Capri ten wie ocb. Nie ma sensu dopasowywac sie do norm ustalonyd dla zgromadzen, ergo: jak mowi Korwin dla debili. Debile niech zyja w swoim swiecie swiecidelek, wodotryskow, confetti i justina biebera. A ja i tak ciagle chodze do tej samej starej sprawdzonej knajpy gdzie znam kazdy kat i kazdy mebel. Znam, bo tam prawcowalem. Niemiec płakał jak sprzedawał Jeżeli chodzi o forum, to osobiście nie wyobrażam sobie dostosowywania go do turystów. Kwestia wirusów to insza inszość. Skoro admin nie ma z nimi problemów, to i ja nie mam. Mi tu wszystko odpowiada i nie widzę powodów do zmian. No bo jak? Każdy temat wymagałby wymoderowania i usunięcia 90% treści, by turysta nie mógł trafić na coś dla niego. To bez sensu. Forum to społeczność. Ta lubi żyć w świecie 1.0.8 i nie ma co wymuszać zmiany na system 7:1. Co innego strona główna. Tam przemeblowanie małe by się przydało, ale i tu nic mi do tego. Argument przytoczony przez Radzia o patronacie uświadomił mi, że monopolizowanie wpływa tylko źle. Im więcej w sieci powstanie niezależnych serwisów o żywieniu optymalnym, tym będą one bardziej skuteczne. A jeżeli OSO i tubylcy znajdzie chwilę by zajrzeć na nowe twory i pomogą korygować ewentualne błędy, to wszystkim wyjdzie to na dobre... A forum nadal zostanie dla dziesiątki admina.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
nie zapomnij off
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
i oczywiscie wziac z duma odpowiedzialnosc za wlasne czyny off mode .'Kwasniewscy' to tylko :p a przede wystkim Ludzie, a nie sila sprawcza naszego wew Ja czytaj dorosnij do ... bo zycie jest tylko jedno, a im wiecej nudy, tym dluzej ( po)zyjesz
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pud to rosyjska jednostka wagowa = 16,38 kg
|
|