Autor
|
Wtek: Administracja forum (Przeczytany 58390 razy)
|
nu
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Ale przecież masz podane tam, że oprogramowanie SMF musi być w najgorszym przypadku w wersji 1.1.11. A tu masz SMF v.1.0.8 z roku 2006. Ta linia (1.0.x) już dawno temu została zamknięta, zapomniana, i nie jest już wspierana. 1.0.8 ... 1.0.9, 1.0.10, 1.0.11, 1.0.12, 1.0.13, 1.0.14, 1.0.15, 1.0.16, 1.0.17, 1.0.18, 1.0.19, 1.0.20, 1.0.21, 1.0.22, 1.0.23, 1.1. Beta, 1.1 RC1, 1.1 RC2, 1.1 RC3, 1.1, 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3, 1.1.4, 1.1.5, 1.1.6, 1.1.7, 1.1.8, 1.1.9, 1.1.10 ... 1.1.11 ... 1.1.19 ... 2.0.8 (najnowsza wersja)Tak dla wizualizacji.
|
|
|
|
|
|
|
nu
Go
|
Widzę co zawiera footer. Wiem również, że jeśli ktoś jest adminem, to nie trzeba mu tłumaczyć jak ma wykonywać swoją pracę. Sugestie jednak zawsze powinny być mile widziane, zwłaszcza te, które są dobre dla nas wszystkich.
Pobranie archiwalnych paczek smf nie stanowi żadnego problemu, podobnie jak ich instalacja. Przeskok do 1.1.19 to żaden problem. Owszem, takie rzeczy zajmują czas, ale muszą zostać wykonane, podobnie jak przejście z czasem na 2.x.x, które będzie bardziej problematyczne, ale wykonalne. Forum jest dziurawe jak szwajcarski ser i trzeba o tym mówić.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Tu rządzi raczej maksyma "lepsze jest wrogiem dobrego". Okopaliśmy się, zakotwiczyliśmy i nie ruszamy się z tego miejsca. Widać ogólną niechęć do zmian, do najmniejszego zaburzenia homeostazy. Strach góruje nad zmianami, nad rozwojem. Mam sprawny telefon tarczowy, na co mi smartfon?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Panie Administratorze, ja poprosze o zainstalowanie jakiejs dobrej apki do przerzucania piachu lopata. W ten upal troche mi sie nie chce,
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
A na tej najnowszej wersji to mądrzejsze posty się pisze, czy dzieci chcą mieć więcej narzędzi do zabawy? Bo jak to pierwsze, to kto wie, może puknę tę 2.0.8 albo nawet 3.0.0! Nie ma co czekać na 3.0.0. Od razu 10.0.0 Dziury jak dziury. Z wirusami fajnie się walczy.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A żaden wirus nie atakuje, bo na takie starocie się nie opłaca rzucać, a mnie tam nowy panel administracyjny jest niepotrzebny, bo korzystam z tego teraz tylko raz, dwa razy w miesiącu, więc w czym problem?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Był gol! Wobec tego trzydokoła ... a mój Szefu nie pierdoła, że tak łagodnie podliżę, kibicując z oślej ławki.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
A żaden wirus nie atakuje, bo na takie starocie się nie opłaca rzucać, a mnie tam nowy panel administracyjny jest nie potrzebny, bo korzystam z tego teraz tylko raz, dwa razy w miesiącu, więc w czym problem? Zupełnie jak u mnie z Windowsem XP, nic się nie dzieje, nawet antywira nie mam zainstalowanego, to po co zmieniać? lajk ,ja mam podobnie Tylko pewne strony mi mulą, mam starego kompa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja mam winde 98, bo mam kilka systemow wybieranych z menu rozruchowego i powiem szczerze, ze jak mi zalezy wylacznie na szybkosci, albo musze naprawiac np padniete dyski to z niego jade. System goly, bez zadnych firewalli i antywirow i nic a nic mu nie jest, zero infekcji czy innych trojanow.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|