|
|
administ
Go
|
W zasadzie na temat zmiany wersji powinna się wypowiadać pisząca dziesiątka ze statystyk tego Forum.
Reszcie jest to raczej obojętne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No prosze jakie salomonowe rozwiazanie Tak wracajac do tej analogii z ta knajpa, to mi tez by sie nie chcialo, gdyby jakis klient wpadajacy raz w miesiacu na jedno piwko cos marudzil, ze mu sie wystroj nie podoba i chcialby innego Ale opinie bywalcow-mebli juz bym bral pod uwage
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Zasiedziawszy się nieco, niespostrzegłem w ogóle by brak smf wersyi najnowszej bodnął mnie znacząco.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo to jak się człowiek przyzwyczai do telefonu na korbkę...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...I by sobie tak kręcił aż do urwania, choć to niewiadomo bo dawniej to solidne robili.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zastanawiam sie nad tematem "zycie bez smartfona", ale nie wiem czy ktos bedzie w nim ze mna pisal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Ja tam się smarkfonami nie zajmuję gdyż przeczuwam iż same się wkradną jak nie tędy to tamtędy. Poczekam sobie do następnej rundy gdy się ludziska będą tego wyzbywać i wtedy zobaczę co i jak...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pewnie klaty tez nie golisz....dzikusie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni Rozumiem, ale teraz są takie gumowane, co jak na kafelek spadnie, to ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale zupełnie mi to nie przeszkadza u innych
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale teraz nikt się nie goli, bo można być jednocześnie jednym i drugim.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale zupełnie mi to nie przeszkadza u innych U kobiet? Mi tez
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A mnie na plecach i lędźwiach się strasznie włos rzucił, czego wcześniej nie było! I teraz nie wiem, czy się nie zacząć martwić, czy co? Taki jakiś kosmaty się robię na starsze lata!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni Rozumiem, ale teraz są takie gumowane, co jak na kafelek spadnie, to ... Guma odbiera klimat i frajdę
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakby mnie kto pytał o zdanie, to ja trenuję 25 letnim odważnikiem i tak samo dobrze buduje tężyznę, jak po wyjściu z odlewni Rozumiem, ale teraz są takie gumowane, co jak na kafelek spadnie, to ... Sa nawet rozowe, z wbudowanym odtwarzaczem mp3, internetem z wi-fi i z licznikiem podniesien i spalonych kalorii Gavro to typowa nizina spoleczna, trenuje przestarzalym, zupelnie jak to forum, sprzetem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|