|
renia
|
Nie narzekam...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Instruuję, a jak trzeba to też robię. Very Happy Tak trzymaj. W koncu inni tez sie musza nauczyc tego, co my juz dawno posiedlismy. Taka jest kolej rzeczy.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
|
renia
|
To zapracowanie, czy to lekkie życie?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Ewa
Go
|
[...] Przy mieszaniu drewnianą łyżką parującej pychoty umysł wchodzi w stan relaksu, nirwana niech się schowa. [...]
No właśnie! W którą stronę mieszacie? Zgodnie ze wskazówkami zegara, czy niekoniecznie? Ja zawsze odwrotnie, bo inaczej nie potrafię. A słyszałam, że w naturze i fizyce kwantowej wszystko kręcie sie ze wskazówkami zegara, że potrawy wtedy wychodzą lepsze
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie wiem, w którą stronę mieszam? Chyba w prawo, zgodnie ze wskazówkami zegara. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Jak będę coś mieszać to zwrócę uwagę. Tak w powietrzu to sztucznie mi wychodzi...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
[...] Przy mieszaniu drewnianą łyżką parującej pychoty umysł wchodzi w stan relaksu, nirwana niech się schowa. [...]
No właśnie! W którą stronę mieszacie? Zgodnie ze wskazówkami zegara, czy niekoniecznie? Ja zawsze odwrotnie, bo inaczej nie potrafię. A słyszałam, że w naturze i fizyce kwantowej wszystko kręcie sie ze wskazówkami zegara, że potrawy wtedy wychodzą lepsze To zależy co gotuję, bo węglowodany zwykle mają formę prawoskrętną, a aminokwasy lewoskrętną, mieszanie w ich przyrodzoną stronę wzmacnia walory jedzenia
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
renia
|
Ponoć to jeszcze zależy od tego na której półkuli Ziemi mieszkamy. Ci w Australii muszą odwrotnie...
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
A podobno to Kuchnia Pięciu Przemian jest skomplikowana
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|