renia
|
JuĹź nie plÄ
cz... Ja juĹź robiÄ wio....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie tak strasznie duĹźo. CzÄsto rano jestem tutaj pierwsza i muszÄ
inwentaryzacjÄ przeprowadzaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A w dzieĹ nie zasnÄ, nawet nie prĂłbujÄ...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Pani Tereso proponuje Pani nastepnym razem dodac do kurek troche boczku -polowa ilosci grzybow. Grzyby a zwlaszcza kurki kochaja towarzystwo boczku wedzonego i cebuli. To wszysto utopione w smietance zredukowanej do gestej konsystencji ( odparowane) daje super sos kurkowy do kazdego miesa.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
KochajÄ
siÄ - oczywiĹcie, ale czy dzieci Ĺadne z tego bÄdÄ
?
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Tak jest !!! Apropos bylem z niedziele na grzybach i nazbiralem wielki kosz w godzine. Ale tu to nie jest sztuka znalesc grzyby bo nikt ich nie zbiera. Sam bylem w lesie. Padalo 3 tygodnie niemal ze bez przerwy a teraz ma byc cieplo to w nastepny wikkend biore dwa kosze Jeden na kurki a drugi na grzyby do suszenia
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bariera rozrodcza? Pewnie, Ĺźe dobre skojarzenie, bo faceci sÄ
Ĺwietnymi kucharzami i robiÄ
to z pasjÄ
. Przy mieszaniu drewnianÄ
ĹyĹźkÄ
parujÄ
cej pychoty umysĹ wchodzi w stan relaksu, nirwana niech siÄ schowa. Tobie chyba jednak duĹźo czÄĹciej siÄ chce gotowaÄ, niĹź mnie, ja muszÄ porzÄ
dnie zatÄskniÄ DaĹem siÄ poznaÄ zwĹaszcza z "kuchni wojennej" potrafiÄ zrobiÄ obiad z deserem przy prawie pustej spiĹźarni Ba, dostosowany dla wysokotĹuszczĂłwki i wysokowÄglowodanĂłwki, przy czym wcale nie wychodzi korytko Dlatego zachwyciĹy mnie kiedyĹ Twoje omlety, bo to danie wszystko przyjmie i nikt siÄ za to nie obrazi
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Z takimi to jest roboty od groma. KiedyĹ to lubiĹam grzyby czyĹciÄ, teraz wolÄ w klawiaturÄ pukaÄ...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest nowa, a tamta wyjechaĹa do Niemiec, poprawiÄ sobie byt...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A co mam pisaÄ? Ĺťe smaczne, jak nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|