administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Taa, widziałem, to się dzieje częściej, niż wyłazi na jaw, niczego nie można być pewnym
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie dlatego nie pozwalali na leczenie chorych z zastosowaniem procedur Kwaśniewskiego, bo jeszcze z cukrzycy, miażdżycy, otyłości raków i innych by się dało wyleczyć. Ale jest nadzieja, bo ze trzy lata temu prosiłem pewną grupę badaczy, aby się leczeniem cukrzycy metodą Kwaśniewskiego zajęli i... Wreszcie komitet bioetyki PAN wyraził zgodę! W przyszłym roku rusza wreszcie właśnie takie badanie. A ten przyszły rok już za dziesięć dni. O wynik jestem całkiem spokojny, bo Dieta Optymalna jest leczeniem przyczynowym cukrzycy typ II, co sam miałem okazję zaobserwować na licznych przypadkach.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Właśnie dlatego nie pozwalali na leczenie chorych z zastosowaniem procedur Kwaśniewskiego, bo jeszcze z cukrzycy, miażdżycy, otyłości raków i innych by się dało wyleczyć. Shocked Ale jest nadzieja, bo ze trzy lata temu prosiłem pewną grupę badaczy, aby się leczeniem cukrzycy metodą Kwaśniewskiego zajęli i... Wreszcie komitet bioetyki PAN wyraził zgodę! Very Happy W przyszłym roku rusza wreszcie właśnie takie badanie, że nie tylko nie szkodzi, ale... A ten przyszły rok już za dziesięć dni. O wynik jestem całkiem spokojny, bo Dieta Optymalna jest leczeniem przyczynowym cukrzycy typ II, co sam miałem okazję zaobserwować na licznych przypadkach.
Fajnie
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dostali jakoes wytyczne?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A tego nie wiem, ale rozmawiałem z dwiema osobami na ten temat z pół roku temu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dostali jakoes wytyczne?
Tak, od dr Coolera
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Właśnie dlatego nie pozwalali na leczenie chorych z zastosowaniem procedur Kwaśniewskiego, bo jeszcze z cukrzycy, miażdżycy, otyłości raków i innych by się dało wyleczyć. Shocked Ale jest nadzieja, bo ze trzy lata temu prosiłem pewną grupę badaczy, aby się leczeniem cukrzycy metodą Kwaśniewskiego zajęli i... Wreszcie komitet bioetyki PAN wyraził zgodę! Very Happy W przyszłym roku rusza wreszcie właśnie takie badanie, że nie tylko nie szkodzi, ale... A ten przyszły rok już za dziesięć dni. O wynik jestem całkiem spokojny, bo Dieta Optymalna jest leczeniem przyczynowym cukrzycy typ II, co sam miałem okazję zaobserwować na licznych przypadkach.
Fajnie To może chorzy doczekają zmian...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Fajnie To może chorzy doczekają zmian... U siebie? W dwa tygodnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba, że zarobieni bardzo
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
No popa.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Obserwacje spoko, ale wnioski, odjechane.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale to jest wojna na tycie ,a nie na wybicie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja w ogole nie jem regularnie, ani jezeli chodzi o czas ani jezeli o ilosc posilkow chodzi. Moze jestem otyly ale o tym nie wiem?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jarek
Go
|
A ja jem regularnie ,dwa razy ,rano i popołudniu . Dr Kwaśniewski mi życie umilił.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja zwykle 2-3, ale jak mam nerwa, albo brak czasu, albo brak jedzenia to nie jem i bywa, że wychodzi tylko 1-kolacja. Też chyba mam otyłość bezobjawową.
|
|
|
|
|
|
|
|
|