Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Czekam na doniesienia naukowcow, ktorzy ostrzegaja przed naukowcami
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Dobra, dobra i tak Ci nie wierzę
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ja z cukru lubie maltoze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dobra, dobra i tak Ci nie wierzę No dobra, tylko jak mam gryczany
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Szkoda, że dzieciaki jeszcze nie mają tego... aż tak. Na widok działu czekolad dostają małpiego rozumu. Reszta ich na szczęście nie interesuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
"To "śmieciowe" DNA jest na wszelki wypadek, gdyby warunki w galaktycznej strefie życia uległy gwałtownej zmianie... Kto uruchomi śmiecia stosownie do zmiany, ten przeżyje. "
Witam. Panie Tomku. A skąd takie informacje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
Dzięki Gavroche. Mam nadzieję,że Admin jednak odpowie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki Gavroche. Mam nadzieję,że Admin jednak odpowie Czasem milczy, skubany Ale nic tajemniczego nie miał na myśli..., albo wręcz przeciwnie, bo biologia lubi psikusy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I co o tym myślisz Gavroche?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I co o tym myślisz Gavroche? Bardzo się zgadzam z tym panem, bo się okopałem już dawno w skostniałych dogmatach i żaden granat mnie z okopu nie wykurzy... Szczególnie to mi się podoba: Uważam, że pozytywnie odbierany skutek każdej wątpliwej terapii wynika właśnie z tego. Bo kiedy czujemy się źle, są dwie możliwości rozwoju wypadków, i to niezależnie od metody ingerencji. Możemy wkrótce poczuć się jeszcze gorzej (a nawet umrzeć), albo możemy poczuć się lepiej i wyzdrowieć. Tyle że kiedy zrobimy cokolwiek i nam się poprawi, to chętnie przypisujemy sukces podjętemu przez nas działaniu, nierzadko właśnie tzw. metodom alternatywnym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
a w drugą stronę to nie działa?
|
|