Autor
|
Wtek: Doniesienia naukowe (czyli co powinien wiedziec kazdy rozgarniety czlowiek) (Przeczytany 168881 razy)
|
|
|
RafałS
|
Gdzieś, kiedyś już... Opisane jako renowacja czy cuś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Podpisuje się pod tym...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gupi ten dr Jaskowski, widac miszcza gavro jeszcze nie poznal, bo takie durnoty nieadakemickie plecie Powinien sie wstydzic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Podpisuje się pod tym... Ciezko sie nie podpisac. Kazdy kto mysli choc troche racjonalnie i posiada sladowe resztki zdrowego rozsadku by sie podpisal.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Gupi ten dr Jaskowski, widac miszcza gavro jeszcze nie poznal, bo takie durnoty nieadakemickie plecie Powinien sie wstydzic Wiesz dobrze, że "każda liszka swój ogonek chwali" i, że ludzie mają tendencje do przesadzania oraz selektywnego wyłapywania i podawania dalej informacji, które pasują do ich "odkrycia". Doktor Kwaśniewski się tego nie ustrzegł, my się od tego nie opędzimy, nikt inny również, natura ludzka... A prawda jak zwykle leży w pół drogi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wiem tez dobrze, ze jezeli sie nie da spelnic jakichs postulatow, to mozna je zmodyfikowac tak, zeby nie spelniajac ich proceduralnie, spelnic formalnie Zmodyfikowane postulaty Kocha to raczej argument za tym co mowie a nie przeciwko I na tym opiera sie dzisiejsza dzialalnosc wielu dziedzin, ot chocby slimak to ryba a marchewka to owoc. A dzialalnosc medycyny i farmacji w szczegolnosci. Jezeli ktos chce wierzyc, ze to sa fakty to droga wolan oczywiscie i mozna wcinac marchewki ze slimakami i twierdzic, ze sie je owoce i ryby
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wiem tez dobrze, ze jezeli sie nie da spelnic jakichs postulatow, to mozna je zmodyfikowac tak, zeby nie spelniajac ich proceduralnie, spelnic formalnie Zmodyfikowane postulaty Kocha to raczej argument za tym co mowie a nie przeciwko I na tym opiera sie dzisiejsza dzialalnosc wielu dziedzin, ot chocby slimak to ryba a marchewka to owoc. A dzialalnosc medycyny i farmacji w szczegolnosci. Jezeli ktos chce wierzyc, ze to sa fakty to droga wolan oczywiscie i mozna wcinac marchewki ze slimakami i twierdzic, ze sie je owoce i ryby Nijak nie zmienia to jednak stanu faktycznego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie Stan faktyczny jest taki jak w tym linku od dr Jaskowskiego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No wlasnie Stan faktyczny jest taki jak w tym linku od dr Jaskowskiego Wiara czyni cuda.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie nie czyni, jakby tego chciala wspolczesna medyczna nauka. To co powiedzial Jaskowski o wirusach to prawda, kazdy widzi co chce i nazywa to jak chce, juz w poprzedniej dyskusji o tym mowilismy. Ja np nie uwierzylem w ciezkie wirusowe zapalenie gardla i oskrzeli, ktore jak wiesz dopadlo mnie 5 dni przed swietami rok temu i antybiotykow zwyczajnie nie wzialem, choc lekarka mnie ostrzegala, ze jak nie wezme, to nici ze swiatecznego balowania Ogolnie zignorowalem jej zalecenia, nie wykupilem recepty, przeprogramowalem szybciutko swoje geny i szybko doszedlem do siebie co pozwolilo mi na swieta balowac wyjatkowo swiatecznie, jak to niziny spoleczne maja w zwyczaju.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Są niezdolni do samodzielnego stosowania zaleceń Dr-a Kwaśniewskiego. Takich należałoby zamknąć do klatki, karmić wg zaleceń DO, aby się przekonali, że "dr siem nie mydli", a wypuścić dopiero jak się nauczą ... Chów klatkowy się to nazywa. I owa przypadłość (niezdolność) nie wynika z winy Diety Optymalnej! Taka karma.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bo myslenie boli i meczy a dzisiaj nikomu sie nie chce przemeczac i czuc bol. Lepiej miec gotowa wykladnie myslenia i nie miec problemow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Ma się rozumieć, że na zdrowie nie ma czasu, ale na lekarza i grabarza - zawsze...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No wlasnie nie czyni, jakby tego chciala wspolczesna medyczna nauka. To co powiedzial Jaskowski o wirusach to prawda, kazdy widzi co chce i nazywa to jak chce, juz w poprzedniej dyskusji o tym mowilismy. Ja np nie uwierzylem w ciezkie wirusowe zapalenie gardla i oskrzeli, ktore jak wiesz dopadlo mnie 5 dni przed swietami rok temu i antybiotykow zwyczajnie nie wzialem, choc lekarka mnie ostrzegala, ze jak nie wezme, to nici ze swiatecznego balowania Ogolnie zignorowalem jej zalecenia, nie wykupilem recepty, przeprogramowalem szybciutko swoje geny i szybko doszedlem do siebie co pozwolilo mi na swieta balowac wyjatkowo swiatecznie, jak to niziny spoleczne maja w zwyczaju. I bardzo dobrze, że nie wziąłeś, bo antybiotyki są nieskuteczne przeciwko wirusom Samodzielne myślenie i decydowanie o sobie jest wciąż najlepszą metodą na przetrwanie w dzisiejszym świecie A wracając do tematu artykułu, to ludzie, o których w nim mowa, nie boją się łamać prawo, jak my, oni je stanowią dla własnej korzyści. Dlatego można być pewnym, że w świecie, gdzie informacja jest potężną bronią, ludzie, którzy posiadają kluczowe informacje są albo sowicie opłacani, albo "skutecznie zniechęcani" (co często oznacza śmierć). Ergo, wszystko, co jest dostępne w necie jest tak aktualne i tak znaczące, jak zeszłoroczny śnieg
|
|
|
|
|
|
|
|
|