renia
|
A gdzie masz bardziej wiarygodne informacje niż w necie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W netcie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A wracając do tematu artykułu, to ludzie, o których w nim mowa, nie boją się łamać prawo, jak my, oni je stanowią dla własnej korzyści. "Prawo jest jak pajęczyna, bąk się przebije, a muchę przytrzyma" - bardzo prosta zasada, prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
U źródła.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak masz takie dojścia to nam te informacje przekazuj...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak masz takie dojścia to nam te informacje przekazuj... Mnie chleb i igrzyska dla ubogich nie interesują, na resztę nie mam wpływu, choć podczytuję chłopaków w "Najnowszej historii Polski" Dbam o siebie i bliskich, reszta guzik dla mnie znaczy. A rzetelność informacji w necie, jest jak wiedza przeciętnej sprzedawczyni w ciastkarni na temat DO
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W necie masz informacje jakie sobie tylko życzysz i linków do nich od groma. Można sobie wybierać co się chce, albo to co jest logiczne. Jeśli ktoś myśli samodzielnie, to potrafi oddzielić "ziarna od plew"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Z samego oddzielenia nic nie wynika, albowiem poprawny wybór jest ważny. A z tym przeciętny kowalsky ma bardzo na bakier!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W necie masz informacje jakie sobie tylko życzysz i linków do nich od groma. Można sobie wybierać co się chce, albo to co jest logiczne. Jeśli ktoś myśli samodzielnie, to potrafi oddzielić "ziarna od plew"...
Raczej igły od stogu
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczej igły od stogu Proporcje się zmieniają na korzyść prawdy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Co Ty mieszasz z tym piwem? Nie za wczesna godzina? Powinnaś powiedzieć "wypchaj się sianem" Krzem jest lipofilny?
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak masz takie dojścia to nam te informacje przekazuj... Mnie chleb i igrzyska dla ubogich nie interesują, na resztę nie mam wpływu, choć podczytuję chłopaków w "Najnowszej historii Polski" Dbam o siebie i bliskich, reszta guzik dla mnie znaczy. A rzetelność informacji w necie, jest jak wiedza przeciętnej sprzedawczyni w ciastkarni na temat DO To po co wklejasz Dasnie i w innych tematach te dziesiatki planow mistrzow, i innych porad co i jak? Takie bzdety wklejasz co nic nie warte? Nie dolaczaj do analnego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
U zrodla hehe, np u otylej pani profesor co wyklada dietetyke na uczelni w jego rodzinnych stronach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jak masz takie dojścia to nam te informacje przekazuj... Mnie chleb i igrzyska dla ubogich nie interesują, na resztę nie mam wpływu, choć podczytuję chłopaków w "Najnowszej historii Polski" Dbam o siebie i bliskich, reszta guzik dla mnie znaczy. A rzetelność informacji w necie, jest jak wiedza przeciętnej sprzedawczyni w ciastkarni na temat DO To po co wklejasz Dasnie i w innych tematach te dziesiatki planow mistrzow, i innych porad co i jak? Takie bzdety wklejasz co nic nie warte? Nie dolaczaj do analnego A Ty jak zwykle albo zachwyt, albo deprecha, albo wszystko, albo nic Dlatego wklejam, że te plany (i mnóstwo innych rzeczy) były skrywane dawno temu, teraz skrywane są nowe, co nie znaczy, że stare nie działają, bo je przerabiałem i działają
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak masz takie dojścia to nam te informacje przekazuj... Mnie chleb i igrzyska dla ubogich nie interesują, na resztę nie mam wpływu, choć podczytuję chłopaków w "Najnowszej historii Polski" Dbam o siebie i bliskich, reszta guzik dla mnie znaczy. A rzetelność informacji w necie, jest jak wiedza przeciętnej sprzedawczyni w ciastkarni na temat DO To po co wklejasz Dasnie i w innych tematach te dziesiatki planow mistrzow, i innych porad co i jak? Takie bzdety wklejasz co nic nie warte? Nie dolaczaj do analnego A Ty jak zwykle albo zachwyt, albo deprecha, albo wszystko, albo nic Dlatego wklejam, że te plany (i mnóstwo innych rzeczy) były skrywane dawno temu, teraz skrywane są nowe, co nie znaczy, że stare nie działają, bo je przerabiałem i działają Nojakto? Dzialaja? Nie moze byc! Przeciez one sa "tak aktualne i tak znaczące, jak zeszłoroczny śnieg " Nie rob matce nadziei i wody z mozgu wlepiajac te nieistotne durnoty, miej listosc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|