Autor
|
Wtek: Doniesienia naukowe (czyli co powinien wiedziec kazdy rozgarniety czlowiek) (Przeczytany 168871 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Owszem, ale mechanizm podobny, jak wszędzie Kiedy w latach '60 pierwsze, skomplikowane algorytmy treningu bułgarskiego wyciekły do USA, tamtejsze ciężarki zaczęły robić postępy. Ale słabo zrozumieli radziecką szkołę sportową, zwłaszcza w kwestii plyometrii oraz nie wzięli pod uwagę ilości testosteronu, jaki bili w udo Ruscy, i po 15 latach modyfikacji wrócili do punktu wyjścia. NRD poradziło sobie znacznie lepiej. Teraz też jest taka sama walka, świat zmalał, więc niektóre rzeczy są jawne, jest więcej plotek, ale ci co wiedzą to wiedzą i mają. Tam, gdzie kasa, tam i wyścig oraz rozbudowany aparat pozyskiwania informacji.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Zyon. Litość- dopiero dla leżących. ... Mnie chleb i igrzyska dla ubogich nie interesują, na resztę nie mam wpływu, choć podczytuję chłopaków w "Najnowszej historii Polski" Dbam o siebie i bliskich, reszta guzik dla mnie znaczy. A rzetelność informacji w necie, jest jak wiedza przeciętnej sprzedawczyni w ciastkarni na temat DO Ale żeś się pięknie wypiął, całusek. Z języczkiem.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No no, co z wami chlopaki, zupelnie niedawno jeden juz mi proponowal bycie albo z tylu za mna albo z jego interesem gdzies z przodu.....teraz ty? Jakas analna ekipe montujecie ? To, ze cie to nic nie obchodzi oprocz twoich bliskich (choc i tak to was dotyczy, dopoki tego nie bedziesz filtrowal i odrzucal) przypomina postawe dziecka, ktore mysli, ze jak zamknie oczy to nikt go nie widzi. A fakty sa wlasnie takie, ze ciagle ktos pracuje nad urabianiem tzw opinii poublivcznej jak plasteliny, zeby wszystko lyknela, bo ktos ma juz tyle kasy, ze moze sobie wyobrazic tylko miec wiecej kasy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W jaki sposób zatem dotyczy mnie "Prison Planet" i co Ty robisz, posiadając taką wiedzę, by było lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gupi ten dr Jaskowski, widac miszcza gavro jeszcze nie poznal, bo takie durnoty nieadakemickie plecie Powinien sie wstydzic Wiesz dobrze, że "każda liszka swój ogonek chwali" i, że ludzie mają tendencje do przesadzania oraz selektywnego wyłapywania i podawania dalej informacji, które pasują do ich "odkrycia". Doktor Kwaśniewski się tego nie ustrzegł, my się od tego nie opędzimy, nikt inny również, natura ludzka... A prawda jak zwykle leży w pół drogi Pliszka też się chwali, po to ma ogonek. Tak, straszno jest, gdy ślepi ociemniałych straszą. Jeżeli "w pół drogi", to warto przystanąć, a nie zapierlalalalala. Jesteś w pół drogi, byłeś?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
W jaki sposób zatem dotyczy mnie "Prison Planet" i co Ty robisz, posiadając taką wiedzę, by było lepiej? Aleś Ty dziś całuśny. coś Ci między zęby przy posiłku wlazło. "... no weź się i zrób coś ... "- to nie jest propozycja od faceta, dla faceta. Tym bardziej, że obaj są silnoręcy. Tak można powiedzieć do kapciocha-kanapowca. Kobieta tak może powiedzieć, gdy widzi jak jej "Alf(a)" gnuśnieje, w żadnym razie histeryczka. Okrywasz mnie smutkiem, wirtualnym smutkiem- silnoręki.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W jaki sposób zatem dotyczy mnie "Prison Planet" i co Ty robisz, posiadając taką wiedzę, by było lepiej? Aleś Ty dziś całuśny. coś Ci między zęby przy posiłku wlazło. "... no weź się i zrób coś ... "- to nie jest propozycja od faceta, dla faceta. Tym bardziej, że obaj są silnoręcy. Tak można powiedzieć do kapciocha-kanapowca. Kobieta tak może powiedzieć, gdy widzi jak jej "Alf(a)" gnuśnieje, w żadnym razie histeryczka. Okrywasz mnie smutkiem, wirtualnym smutkiem- silnoręki. Patrz wyżej, część o tym ile mnie interesuje co innego niż ja sam i najważniejsi ludzie w mojej historii
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gupi ten dr Jaskowski, widac miszcza gavro jeszcze nie poznal, bo takie durnoty nieadakemickie plecie Powinien sie wstydzic Wiesz dobrze, że "każda liszka swój ogonek chwali" i, że ludzie mają tendencje do przesadzania oraz selektywnego wyłapywania i podawania dalej informacji, które pasują do ich "odkrycia". Doktor Kwaśniewski się tego nie ustrzegł, my się od tego nie opędzimy, nikt inny również, natura ludzka... A prawda jak zwykle leży w pół drogi Pliszka też się chwali, po to ma ogonek. Tak, straszno jest, gdy ślepi ociemniałych straszą. Jeżeli "w pół drogi", to warto przystanąć, a nie zapierlalalalala. Jesteś w pół drogi, byłeś? Liszka ma kitę, a pliszka co najwyżej taki ogryzek... Jestem lepszy, bo mnie cała ta droga g... obchodzi
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W jaki sposób zatem dotyczy mnie "Prison Planet" i co Ty robisz, posiadając taką wiedzę, by było lepiej? Ty jak zwykle patrzysz na palec zamiast na to co on wskazuje Wydajesz sie nieco wyznawac etos analkalego, ze jednostka nieistotna zapominajac, ze spoleczenstwo to zbior ale nie roj
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
W jaki sposób zatem dotyczy mnie "Prison Planet" i co Ty robisz, posiadając taką wiedzę, by było lepiej? Ty jak zwykle patrzysz na palec zamiast na to co on wskazuje Wydajesz sie nieco wyznawac etos analkalego, ze jednostka nieistotna zapominajac, ze spoleczenstwo to zbior ale nie roj Nie odpowiedziałeś na pytanie. To Ty się podniecasz i tracisz niepotrzebnie energię, jacy to ONI są, ja robię swoje, bo tylko tyle można
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ciezko odpowiadac na pytanie postawione w sposob tendencyjny i mocno splycajacy zagadnienie. Zaatakowales od razu moj link jakimis "oicjalnaukowymi" pseudoargumentami. A jaka odpowiedz? Swiadomosc To co pisze chocby Lipton w swojej 2 ksiazce. Tak jak to powiedzial Bruce Lee czy inny chinski medrzec: zeby przejsc 1000 mil musisz zrobic pierwszy krok. Ale jak nie bedzie pierwszego kroku to nie bedzie nic, bo kazdy sie zamknie w swojej skorupce i bedzie udawal, ze go to nie dotyczy. Ci ktorym na tym zalezy zebys tak myslal, zacieraja raczki
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ciezko odpowiadac na pytanie postawione w sposob tendencyjny i mocno splycajacy zagadnienie. Zaatakowales od razu moj link jakimis "oicjalnaukowymi" pseudoargumentami. A jaka odpowiedz? Swiadomosc To co pisze chocby Lipton w swojej 2 ksiazce. Tak jak to powiedzial Bruce Lee czy inny chinski medrzec: zeby przejsc 1000 mil musisz zrobic pierwszy krok. Ale jak nie bedzie pierwszego kroku to nie bedzie nic, bo kazdy sie zamknie w swojej skorupce i bedzie udawal, ze go to nie dotyczy. Ci ktorym na tym zalezy zebys tak myslal, zacieraja raczki Naprawdę mam gdzieś co kto sobie zaciera, dajesz się podpuszczać jak dziecko jakimiś artykulikami w necie, przyjmując je na wiarę, bo jak inaczej? I łudzisz się, że takie kaczki mają jakieś niesamowite znaczenie. A tymczasem jest tak jak powiedziałem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Aaale jak Bill Starr albo Charlie Poliquin opublikuje nowe spostrzezenia na temat tego czy kreatynke lykac przed czy po 2 serii to sie slinisz jakbys odkryl nagle tajemnice wszechswiata, nie? Wait....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Gupi ten dr Jaskowski, widac miszcza gavro jeszcze nie poznal, bo takie durnoty nieadakemickie plecie Powinien sie wstydzic Wiesz dobrze, że "każda liszka swój ogonek chwali" i, że ludzie mają tendencje do przesadzania oraz selektywnego wyłapywania i podawania dalej informacji, które pasują do ich "odkrycia". Doktor Kwaśniewski się tego nie ustrzegł, my się od tego nie opędzimy, nikt inny również, natura ludzka... A prawda jak zwykle leży w pół drogi Pliszka też się chwali, po to ma ogonek. Tak, straszno jest, gdy ślepi ociemniałych straszą. Jeżeli "w pół drogi", to warto przystanąć, a nie zapierlalalalala. Jesteś w pół drogi, byłeś? Liszka ma kitę, a pliszka co najwyżej taki ogryzek... Jestem lepszy, bo mnie cała ta droga g... obchodzi Jesteś najlepszy i dlatego taki całuśny. Jak tylko doczytasz- jeszcze wyżej. Kitem to się kiedyś okna optykało, rzemieślnik, który tego zadania się podjął- uzyskiwał zacny tytuł: optyk.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Aaale jak Bill Starr albo Charlie Poliquin opublikuje nowe spostrzezenia na temat tego czy kreatynke lykac przed czy po 2 serii to sie slinisz jakbys odkryl nagle tajemnice wszechswiata, nie? Wait.... Pewnie, że się ślinię, bo inni łykają
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Jak inni, to i inne też.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Łykają.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gupi ten dr Jaskowski, widac miszcza gavro jeszcze nie poznal, bo takie durnoty nieadakemickie plecie Powinien sie wstydzic Wiesz dobrze, że "każda liszka swój ogonek chwali" i, że ludzie mają tendencje do przesadzania oraz selektywnego wyłapywania i podawania dalej informacji, które pasują do ich "odkrycia". Doktor Kwaśniewski się tego nie ustrzegł, my się od tego nie opędzimy, nikt inny również, natura ludzka... A prawda jak zwykle leży w pół drogi Pliszka też się chwali, po to ma ogonek. Tak, straszno jest, gdy ślepi ociemniałych straszą. Jeżeli "w pół drogi", to warto przystanąć, a nie zapierlalalalala. Jesteś w pół drogi, byłeś? Liszka ma kitę, a pliszka co najwyżej taki ogryzek... Jestem lepszy, bo mnie cała ta droga g... obchodzi Jesteś najlepszy i dlatego taki całuśny. Jak tylko doczytasz- jeszcze wyżej. Kitem to się kiedyś okna optykało, rzemieślnik, który tego zadania się podjął- uzyskiwał zacny tytuł: optyk. Jasne, że jestem, całuśny też podobno: optyk Tobie micha nie pozwala, a moja wręcz przeciwnie QED, czyli jak mawiają na tego, który demonstrandum: oto laryngolog Całuski.
|
|
|
|
|
|
|
|
|