administ
Go
|
Ale faktem jest, że większość ludzi, jak zaczyna dbać o zdrowie z powodu "strachu przed śmiercią", to potrafią sobie tak dogodzić, że nawet dobre im zaszkodzi!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Oj, weź, ja się dziś przejadłem z łakomstwa, bo tłuste pieczyste było, normalnie człowiek jak chory!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tlenowy... Wieczorem... Tylko jedno mi do głowy przychodzi, ale to jeszcze chwila, bo mi się uleje.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Tłuste obżarcie okraszone węglowodanami potrafi trzymać do 3 dni zanim waga sobie przypomni jaka była i to zakładając czekanie o samej wodzie. Czyli pech, ale na pecha nie ma lekarstwa, można go najwyżej przeczekać, a potem unikać.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale przecież jedyne co utkwiło to, że ... Nie wolno godzić się, ani pocić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nic groźnego, a rozgłos dla "antyszczepionkowców" będzie super darmową reklamą!
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Wcale nie zareagowalem narowiscie, tylko zdziwilem sie na niewlasciwie polozony akcent. Czy Zieba wciska suple podczas objazdow jak firmy garnki? Czy jego te wystepy sa w celu wciskania supli? Ogladalem wiele i nie zauwazylem zeby wciskal swoje suple, ale moze czegos nie zauwazylem...
Bo to wyglada troche jak w kawale z tym slynnym architektem, ktory zbudowal wiele slynnych mostow i budowli a przylapali go w kiblu z facetem i od tej pory byl dla wszystkich tylko "pedalem"
Pewnie chciał w tandemie kontynuować budowę mostu porozumienia, a wyszedł most zwodzony.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A to jest bardzo mocna ochrona. Żadne sądy już niestraszne, jak się uda współpraca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A to jest bardzo mocna ochrona. Żadne sądy już niestraszne, jak się uda współpraca. I o to chodzi, bardzo dobre posuniecie. W dodatku Tatko Rydzyk straszy pisiorow jak zbaczaja w socjalizmy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Oby się powiodło.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to jest bardzo mocna ochrona. Żadne sądy już niestraszne, jak się uda współpraca. Też mu dobrze życzę, bo "otwiera ludziom oczy" Pokazuje prawdziwe oblicze farmacji...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Prawda. Mnie się dziś oczy otwarły po umyciu okna w kuchni. Jutro pokoje, szeroko chce mieć otwarte oczy.
|
|
|
|
|
|
|
|