MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Byle nie zimnej, bo wtedy - klaczka.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przewietrzyłeś w kuchni?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pan zieba kto to taki ?
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Radzio ,bez rebusow. Kolega nowy jest
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pan zieba kto to taki ? Zgoogluj sobie Jerzy Zięba + medycyna naturalna.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=7eaFjjZgXQA nr 15 tematy streszczenie ( kto nie chce oglądać : -raki mózgu w Sakramento wzrost o 1000 % - 30 lat - podejrzane wi-fi i komórki , polski lekarz je leczy , - lekarze podają w konspiracji vit D 3 - podziemne leczenie w szpitalach metodami bez procedur , ( z procedurami zaszczepiają cukrzycę 1 ! ) - Zięba dostał cynk od onkologa jakiegoś , że na raka mózgu dla dziecka stosuje się chemioterapeutyk, który nie pokonuje bariery krew - mózg -- ups ! ale z procedurami - bigfarma wymyśliła podobno szczepionkę na cholesterol !!! Zięba - nie chcę ale muszę ( zastapić akademie medyczne w szkoleniu lekarzy - akurat popieram taka refleksja mi naszła , jak przeciętny zjadacz mrożonego rumuńskiego chleba nie odróżni węglowodanu od białka w pokarmie ( zresztą po co mu to ? ) , to co dopiero ma kupić jakieś skomplikowane lampy do leczenia raka mózgu i je stosować , czy bawić się w chiropraktyka ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pan Zięba jest odpowiednią osobą ,prawdziwy hamerykanin .Ale ulga dla katujących się ŻO,można nawet na 5 wio wskoczyć ,a póżniej do Zięby po witaminki,bajka i udogodnienia dla oziębłych.
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
Obejrzałem kilkanaście filmików z panem Ziębą na Youtube. Zmęczył mnie trochę i już tam nie zaglądam. Pamiętam jak mówił, że sam żywi się Optymalnie. Nie spodobał mi się jednak lekceważący ton, gdy mówił o dr Kwaśniewskim.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie spodobał mi się jednak lekceważący ton, gdy mówił o dr Kwaśniewskim.
nie słyszałem , wręcz chwalił , mówił, że lekarze na pewno niedługo będą odszczekiwać co na niego mówili .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Łykasz witaminy czy ocet do nosa wpychasz?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pan Zięba jest na ŻO? Nie poczułem ,ale pracy nad sobą nigdy nie za dużo.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Łykasz witaminy czy ocet do nosa wpychasz? ocet piłem z 5 dni , nic ciekawego. witaminy łykam w nerkach , mózgu, sercu i wątróbce . Nie jestem z nim komitywie . Ze specyfików jedynie co, to sprzedawałem kiedyś Alveo . Nie jest złe w smaku . Jestem gdzieś na dole piramidy ,więc małe pieniążki. Pan Zięba jest na ŻO? Nie poczułem ,ale pracy nad sobą nigdy nie za dużo.
chyba był, teraz brzuszek widać złapał .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak można w tak beznadziejny sposób powielać wiedzę, Dr Jana Kwaśniewskiego ,to trzeba mieć tupet.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Jak można w tak beznadziejny sposób powielać wiedzę, Dr Jana Kwaśniewskiego ,to trzeba mieć tupet.
też tak pomyślałem, ale on powiela wielu autorów, jest oczytany i jakoś próbuje to połączyć w całość tylko wydaje mi się że wiele rzeczy wyklucza się wzajemnie
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
No, niech nie łączy masła z margaryną bo jak stare przysłowie mówi ,byle co jesz ,byle co godosz.
|
|
|
|
|
|
|
|