Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 910889 razy)
|
Zyon
|
A ty jeszcze nie w sypialni u Zieby? Sprawdz no jak lubi, moze od tylu to da sie go wrobic w homosiow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A ty jeszcze nie w sypialni u Zieby? Sprawdz no jak lubi, moze od tylu to da sie go wrobic w homosiow I na HIV witamina C zadziała.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Warzywa i owoce (w tym również morza) są głównymi dostarczycielami "toksyn", ale sporo dwupeptydów łatwo wydala metale ciężkie, no ale wiadomo, że jak ktoś tego nie wie, to można mu wmówić, że wit.c jest najlepsza, albo jaki naturalny dwupeptyd sprzedawać za ciężkie pieniądze, jako "detoks"... Od witaminy c dużo lepiej czyszczą niektóre pochodne penicyliny, dlatego je się stosuje w medycynie, a nie wit.c, ale przy dużych dawkach wyskakują "krosty", a jak się ma pecha, to i można wstrząsu anafilaktycznego się nabawić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zapomniałem dodać, że mleczne bardzo ładnie chelatują, szczególnie z wysoką zawartością kazeiny i to już na poziomie jelitowym.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Krotko mowiac zminimalizowanie podazy owocow i warzyw to zminimalizowanie podazy toksyn? Bo jakby nie patrzec to jestesmy obok swinki morskiej i nietoperza jedynymi, ktorzy musza ja dostarczac w pozywieniu, a jezeli musimy to jak okreslisc dawke optymalna? PIsales, ze dzieci do 11 lat czy ilustam bezwartunkowo musza miec suplementowana te witamine, wiec slowo "suplementowane" sugeruje jakas sztuczna forme?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Zapomniałem dodać, że mleczne bardzo ładnie chelatują, szczególnie z zawartością kazeiny i to już na poziomie jelitowym. Dlatego kazeina "wypłukuje" szyćko.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ser zmieszany z żółtkami to podstawa naturalnego detoksu...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Krotko mowiac zminimalizowanie podazy owocow i warzyw to zminimalizowanie podazy toksyn? Problem w tym, że bez większości "toksyn" i "patogenów" nie da się żyć, no ale to dłuższe pisanie, a ja muszę na spacer, bo ponoć chmury tu już naszły! Więc może się ociepli, choć widzę, że jest teraz -13,3 oC...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A ty jeszcze nie w sypialni u Zieby? Sprawdz no jak lubi, moze od tylu to da sie go wrobic w homosiow To chodzi o mnie może ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ser zmieszany z żółtkami to podstawa naturalnego detoksu... To za proste dla wielu wzmagających się ŻO .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Napiszę jasno, jakie jest moje zdanie, aby nie było niedomówień: w dzisiejszych czasach utrzymanie dobrego stanu zdrowia dla przeciętnej osoby jest dużym wyzwaniem, przy tym natłoku sprzecznych informacji, ale istnieją określone procedury prozdrowotne, których podstawą jest odżywianie i ruch. To z reguły wystarcza do zapobiegania patologiom zdrowotnym. Jeśli jednak przeciętna osoba zachoruje, to istnieją również zachowania i procedury, które pozwalają wrócić do zdrowia. I nie ważne jest, co się zastosuje - metody medycyny klasycznej (na przykład usunięcie wyrostka), czy "alternatywnej" (cieciorka w skórze) jeśli efekt tego działania będzie pozytywny. Zdrowy człowiek nie musi się katować zapobiegawczo, dla przykładu - wielkimi dawkami jakiejś substancji, tylko dlatego, że na jakąś chorobę komuś pomogła, bo dla zdrowej osoby takie postępowanie może być szkodliwe. Ale nie wolno też ganić osób, które będąc chorymi wybierają sobie taką, czy inną metodę, jeśli to czynią świadomie, a efektem tego działania jest odzyskane zdrowie. Nie wolno też ganić nikogo, kto wyleczył chorego, niezależnie od zastosowanej metody. I tyle w wielkim skrócie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A i jeszcze zapomniałem dopisać, choć to nie ten wątek: deflacja bogaci biednych, a inflacja bogatych, ale mnie to rybka, albowiem mam małe potrzeby ...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
(cieciorka w skórze) Gdzietamś mi się obił o o o czy, stosując parafrazę na język DO, żewNIA kulka cieciorki jest jak plaster sera, a plasterek czosnku jak kulka żółtka.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czosnek ,miód i kapucha ,to podstawa .
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pod chleb ze smalcem - idealne. Tylko jeszcze jakiego dobrego strączkowego trzeba zadać!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|