krisp
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Z tego linka jak powyżej: Jerzy Zięba sam o sobie mówi znachor. Nie wierzy w chemioterapię, wierzy w hipnozę i witaminę C. Tyle, że pseudonaukowe teorie głosi na uniwersytetach – w Warszawie, Wrocławiu czy Poznaniu. Listy protestacyjne w tej sprawie piszą dziennikarze medyczni, ostrzegając, że znachor to nie lekarz, a jego terapia może być niebezpieczna. Witamina C i hipnoza może być niebezpieczna, chemioterapia - nigdy, albo czegoś nie zrozumiałem tak jak powinienem zrozumieć.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Niezrównoważony umysł każde zdanie "kontra", bierze do siebie jako agresję. Szorstki język między facetami to normalna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Niezrównoważony umysł każde zdanie "kontra", bierze do siebie jako agresję. Szorstki język między facetami to normalna sprawa. Szorstki język miedzy facetami jak najbardziej ale w realu takie jest moje zdanie bo przez druta to każdy chojrak.
|
|
|
|
|
|
|
krisp
Go
|
Z tego linka jak powyżej: Jerzy Zięba sam o sobie mówi znachor. Nie wierzy w chemioterapię, wierzy w hipnozę i witaminę C. Tyle, że pseudonaukowe teorie głosi na uniwersytetach – w Warszawie, Wrocławiu czy Poznaniu. Listy protestacyjne w tej sprawie piszą dziennikarze medyczni, ostrzegając, że znachor to nie lekarz, a jego terapia może być niebezpieczna. Witamina C i hipnoza może być niebezpieczna, chemioterapia - nigdy, albo czegoś nie zrozumiałem tak jak powinienem zrozumieć. no mainstream nigdy się nie myli i tak mamy mysleć, jest oki i otake
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niezrównoważony umysł każde zdanie "kontra", bierze do siebie jako agresję. Szorstki język między facetami to normalna sprawa. Szorstki język miedzy facetami jak najbardziej ale w realu takie jest moje zdanie bo przez druta to każdy chojrak. Jak w realu, to i w necie, co to za różnica?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mało kto sobie zdaje sprawę, że w sumie litr mleka dolewany do kilku dziennych kaw dotłuszczanych w sumie połową kostki masła daje: BTW 33:114:47 (1340kcal) BTW 1:3,5:1,4 Czyli wyczerpuje dzienne zapotrzebowania na B i W i na T raczej też. A jeszcze chcą zjadać jaja na śniadanie, mięso z ziemniakiem na obiad i jakieś orzeszki w międzyczasie i robi się ŻrO. Ale że wszystkie posiłki trzymają proporcje to niby wolno. Mały bonus: Jak kawa ciepła to idzie jeszcze na termoregulacji dodatkowe kalorie przyoszczędzić w poczet Żro. Chyba że za gorąco to na chłodzenie trza będzie dodatkowe dokoptować...???
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Krytyka to analiza dobrych i złych stron zagadnienia. A w każdej zdrowej diecie chodzi o zaspokojenie potrzeb organizmu, a nie o cyferki czy normy. Moim zdaniem to Ci umyka, co zresztą widać po Twoich wpisach, a i widzianym kiedyś gifie głowy... Mam gdzies tego gifa Adasiowej glowy, poszukam i wrzuce. Mam tez ten profil na czarno co Adas wypina klate i wciaga brzucho a nizej taki maly fajfus sterczy. Wrzuce wieczorem jak znajde czas
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Niezrównoważony umysł każde zdanie "kontra", bierze do siebie jako agresję. Szorstki język między facetami to normalna sprawa. O, to to a miekka faja pozostanie zawsze miekka faja chocby pozowala na niewiadomo jakiego pogromce zuli
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Może Adam to dziewczyna, jak żona Obamy to facet? Przecież ciało nie ma znaczenia.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Patrzac na te kobieca wrazliwosc i fetyszystyczne przywiazanie do nieistotnych pierdol i drobiazgow to mozna smialo zaimplikowac taka teze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Niezrównoważony umysł każde zdanie "kontra", bierze do siebie jako agresję. Szorstki język między facetami to normalna sprawa. O, to to a miekka faja pozostanie zawsze miekka faja chocby pozowala na niewiadomo jakiego pogromce zuli widzę, że pomimo niewielkich różnic, w fundamentalnych sprawach się zgadzamy
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jasne. Angielscy dżentelmeni w epoce wiktoriańskiej mieli "dwa języki", jeden do rozmów w mieszanym płciowo towarzystwie, drugi tylko do konwersacji z mężczyznami, często w tzw. klubach. Męska rozmowa ma być użyteczna i lapidarna, celna, szybka i treściwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Zieba jest dobrym lekarzem dla wszystkich, co jeszcze muszą się konfrontować . miękka faja?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz to się nazywa mądrość lub bycie ponadto.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zgadza się ,ale każdy ma prawo doznać tego ,tak jak ŻO
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Niezrównoważony umysł każde zdanie "kontra", bierze do siebie jako agresję. Szorstki język między facetami to normalna sprawa. Szorstki język miedzy facetami jak najbardziej ale w realu takie jest moje zdanie bo przez druta to każdy chojrak. Jak w realu, to i w necie, co to za różnica? Bo w realu to jakoś niektórym trudniej byc tak szorstkim. a w temacie to nie rozumiem problemów vvv skoro samopoczucie daje znać czy jest dobrze czy źle.
|
|
|
|
|
|
|
|