Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 912489 razy)
|
Gavroche
|
Auć! Chyba, że twardziel taki
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Wegetarianini, owi znajomi? Bez wzglêdu jak g³êboko wejdziecie w ów wszechobecny internet i jak dalece opanujecie formu³ê "<30gie" kupkê robiæ bêdziecie na mojej planecie, a mni siê to zwyczajnie nie podoba i ju¿. Nie nadążam za Tobą. Nie rozumiem o czym mówisz. Już na samych 7 żółtkach i 140 g żółtego sera na śniadanie, dzień w dzień, nie wyrabiam się w "formule <30 g, ani nawet do 30 g". Problemem Twoim, ale także innych na tym forum, jest albo brak zdolności czytania ze zrozumieniem, albo brak dobrej woli. Albo zwyczajna zawiść i złośliwość. Przeczytaj jeszcze kilka razy ten post, to może jednak zrozumiesz jego sens, to, co autor ma na myśli. Z dnia na dzień coraz bardziej współczuję obu panom Kwaśniewskim logiki "Optymalnych".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja uważam, że i Farmer i Anakin powinni pisać po angielsku. Człowiek by sobie d... nie zawracał Dekiel delka zawsze pozna , pamietasz jak mowilem o otyjoe2, teraz czaisz?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
... Problemem Twoim, ale także innych na tym forum, jest albo brak zdolności czytania ze zrozumieniem, albo brak dobrej woli. Albo zwyczajna zawiść i złośliwość. ...
To nie jest mój problem. Uważnie czytam to, co piszesz, piszecie- wskazani przez Ciebie piśmienni. Powstrzymaj się od kilku uwag. Dla określonego wieku osobniczego określona została minimalna dawka dobowego spożycia białka. Nie wiem jaka ilość Tobie jest należna, ponieważ nie posiadam zdolności określania wieku biologicznego u kogokolwiek, natomiast z analizy Twoich tekstów czytelnie wynika, że białka spożywasz za mało, głodzisz się. Oczywiście wolno Ci eksperymentować na własnym organizmie, ale .. pogięło Cię za młodu? Raz piszesz o mojej dodatniej aurze(zapewne, gdy zwracam się nią w kierunku innych, a teraz z kolei pakujesz mię w "zawiść i złośliwość"(gdy tylko ciebie pośrednio, bo przez drut dotknę). "<30gie" to tylko prowokujące, nie tylko Ciebie, hasło wywoławcze, mające na celu zastanowienie się, co- tym razem Tobie, powinno wchodzić w dół od czubka głowy. Wybacz, zapytam @Zyon'a. Czy teraz jest troszkę mniej populizmu, a więcej treści? Pytam, ponieważ zgodny z Anakin'em odhaczacie moje posty, lekceważąc moją druciarską pracę. Jak, według Ciebie powinienem się Wam zrewanżować, podobnie? Anakin. Na pozostałe, poruszone przez Ciebie, zagadnienia odpisałem powyżej, gdyż domniemam, że to jest przyczyną ich powstania. 3>
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
... Problemem Twoim, ale także innych na tym forum, jest albo brak zdolności czytania ze zrozumieniem, albo brak dobrej woli. Albo zwyczajna zawiść i złośliwość. ...
To nie jest mój problem. Uważnie czytam to, co piszesz, piszecie- wskazani przez Ciebie piśmienni. Powstrzymaj się od kilku uwag. Dla określonego wieku osobniczego określona została minimalna dawka dobowego spożycia białka. Nie wiem jaka ilość Tobie jest należna, ponieważ nie posiadam zdolności określania wieku biologicznego u kogokolwiek Dziecko ma 29 latek jezeli ci to potrzebne do czegos.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Statystycznych, ale nadal nie biologicznych. Te są jedynie ważne przy określaniu "biologicznej wartości Człowieka".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moge ci dodaktowo podac, jezeli oczywiscie chcesz do wiek emocjonalno-intelektualny: 10 lat.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
O! Więcej białka potrzeba! O!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Je jak moja stara Mama i zachowuje się podobnie.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
... bowiem chce długo żyć- w kosmosie. Jak będzie dalej tak kombinował, to mumu w końcu(nie wiem kiedy to będzie) metabolizm liszaje zafunduje i to kosmiczne!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Bo przypomniałem sobie. Nie jest powiedziane, że Morgano nie żyje, być może dlatego, bo nie było komu wykazać mumu, że "formuła <200gie" w kalkulatorze jest przypadkową pomyłką- taki to był "frajer". Jedna uwaga! Mogę i ja się mylić, ponieważ na dniach zostało ustalone, że również uprawiam frajerstwo. O!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Radzio,miska nie pozwala...!!! Dzieki temu dostalem sie tu.... Nie deprecjonuj tego Lachu!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Radzio,miska nie pozwala...!!! Dzieki temu dostalem sie tu.... Nie deprecjonuj tego Lachu!!!!!! A kto bogatemu Lachowi zabroni. Skłócić z Tobą i tak się nie dam.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wlasnie byl w radiowej trojce pan Zieba i mowili o przeiebieniach
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Wlasnie byl w radiowej trojce pan Zieba i mowili o przeiebieniach
Zboczeńcy, tak w radio?!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Dlaczego zboczency, nic nie gadali o wegetarianizmie i, ze doktor tak zaleca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przeiebienia takie intymne mi się wydają Aaaaa, smartfona nie umiesz używać? Co trzeba zatem robić, by uniknąć przeziębienia?
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
"formuła <200gie" Cholercia o tej pierwsze słysze Biała czy fatu ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Przeiebienia takie intymne mi się wydają Aaaaa, smartfona nie umiesz używać? Co trzeba zatem robić, by uniknąć przeziębienia? Wiem, wiem, sa apki od przeziebien
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|