Gavroche
|
"formuła <200gie" Cholercia o tej pierwsze słysze Biała czy fatu ? B + T. Czyli jak zjesz 50 B to możesz tylko 150 T, czy jakoś tak... Jak wszystkie sztywne regułki niebezpieczna ta formułka, choć dla przeciętnego suchoklatesa chyba spoko...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"formuła <200gie" Cholercia o tej pierwsze słysze Biała czy fatu ? B + T. Czyli jak zjesz 50 B to możesz tylko 150 T, czy jakoś tak... Jak wszystkie sztywne regułki niebezpieczna ta formułka, choć dla przeciętnego suchoklatesa chyba spoko... Gówno prawda. To błąd merytoryczny, a nie formułka. Ktoś za błąd zapłacił, bez względu na to, jaką miał klatkę. Jego nie ma, błędu nie widać, nie powinien więc się powtórzyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"formuła <200gie" Cholercia o tej pierwsze słysze Biała czy fatu ? B + T. Czyli jak zjesz 50 B to możesz tylko 150 T, czy jakoś tak... Jak wszystkie sztywne regułki niebezpieczna ta formułka, choć dla przeciętnego suchoklatesa chyba spoko... Gówno prawda. To błąd merytoryczny, a nie formułka. Ktoś za błąd zapłacił, bez względu na to, jaką miał klatkę. Jego nie ma, błędu nie widać, nie powinien więc się powtórzyć. Starszyś, pewno lepiej wiesz
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gówno prawda. Rozumem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gówno prawda. Rozumem. Rozumiesz błędy, a wybaczasz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
"formuła <200gie" Cholercia o tej pierwsze słysze Biała czy fatu ? B + T. Czyli jak zjesz 50 B to możesz tylko 150 T, czy jakoś tak... Jak wszystkie sztywne regułki niebezpieczna ta formułka, choć dla przeciętnego suchoklatesa chyba spoko... To Morgano tak sobie wymyslil, ze suma bialka i tluszczu powinna sie miescic w 200g i mozna wtedy dowolnie suwac suwakiem aby w ramach tego Dziwne troche
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Gówno prawda. Rozumem. Rozumiesz błędy, a wybaczasz? A co mam zmarłemu napisać? "Współczuję"? Jak? To po pierwsze. Po drugie. ... A po drugie Tobię też Twoje błędy wybaczę, boś uparty tak "jak sobie ktośtam kce".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Gówno prawda. Rozumem. Rozumiesz błędy, a wybaczasz? A co mam zmarłemu napisać? "Współczuję"? Jak? To po pierwsze. Po drugie. ... A po drugie Tobię też Twoje błędy wybaczę, boś uparty tak "jak sobie ktośtam kce". Generalnie to mi to lotto
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Teraz ziołem należy komplementować- usłyszałem. Znaczy kolejna reinkarnacja ziół. O wątrobie i jej witaminie C usłyszałem. O witaminie D i K usłyszałem, ale suplementowanie jest be też usłyszałem. Woda utleniona to suplement, czy jednak komplementacja zimowa?- bowiem wiadomo, że masło było, jest i będzie maślane.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taka niezależna Akademia Zdrowia wydaje się być świetną sprawą. Warto by było z nimi współpracować...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=4646.msg343004#msg343004 Paliwo dla mózgu to raczej złożony proces, który w dziesięciu propozycjach Przyjaciela mojego się zawiera. Mni w zupełności wystarczy- wiem, kiedyś umrę. Nie jestem przekonany, ani ciekawy, czy ucho dziecka to dobre miejsce na eksperymenty, a jedynym, naturalnym płynem- jaki jest mi znany i jaki może tak okresowo się dostać- jest woda, ogólnie dostępna w sezonie ... poza grzewczym. Dot. miejsc, które nie stanowią wlewu paliwa dla mózgu.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W nowym numerze Natura i Ty jest juz wywiad z dr Zieba, chyba jeszcez tylko w GW nie bylo wywiadu. Oczywiscie glowny temat to jedzenie witaminy D, K2 i A. O dr Kwasniewskim nie ma nic.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Czyli Ziębie zależy tylko na własnej karierze, a nie na faktycznej pomocy niepotrzebnie chorującym - czyli na powszechnej znajomości DO... Zyon, o ile wiem, to Jerzy Zięba nie jest doktorem
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Zaiste biada temu, co żyje dla jedzenia, a nie je, by żyć... Ankieta dla hipochondryków typu "vvv" w sam raz!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakbym nie wiedzial skad ta tabelka to moglbym przysiac, ze to z DDP wziete. zwlaszcza pierwsze 3 punkty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|