Radzio
Go
|
... A jak tam Twoja kariera polityczna, Radziu? ... Teraz to pytanie. Z oczywistych powodów nie będę zdań odpowiedzi w szyku ustawiać, gdzieżeś Ty sobie dał wryć, że to ma być kariera i w dodatku polityczna. Na przykład. Na Wiejskiej rolnicy za wiele ostatnio nie nahałasowali, ale mnie z tego tak wyszło: mleczko chcą pić wszyscy, nawet wegusie, a gnoju nie komu porozrzucać. Popa teraz. Na poniższy rebus. "Mądry człowiek poradzi sobie wszędzie." Znasz? A teraz wróć do własnego pytania i popa na odpowiedź, też rebus.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Liczyłem na proste: "w porząsiu". Ale to też jest spoko i rebus jest.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"W porząsiu" to będzie z Wiejskiej nadane. A "na przykład" dotyczy rolników.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tani to ten gosc nie jest. Moze odpala baksy na PiS? " Wykład w godz. 11-13, wstęp 10zł Seminarium godz. 15-21, inwestycja 150zł Członkowie Klubu Sympatyków NTV ( Niezależnej Telewizji ) w Lublinie 120zł Studenci Uniwersytetu Medycznego w Lublinie bezpłatnie. Studenci innych uczelni 50% Małżeństwa 2x100z PŁATNOŚĆ NA MIEJSCU !" I to promuje Marek Konopka? Uwazalem go za spoco goscia ehh :/ Ciekawe ile "kasowal"lek. med Jan Kwasniewki? 0 Za darmo przeciez tego nie robil,prawda? Jeśli to prawda, że Arkadiom brakuje klientów by prowadzić działalność to może powyżej jest "wskazówka"? Ktoś wymowny z danej Arkadii (lub na jej zlecenie) mógłby organizować takie wykłady po 10 zł w interesującej go okolicy (może i seminaria?) i dzięki nim pozyskiwać klientów? Bez informacji nie ma ponoć organizacji. Opłata 10 zł od osoby pozwoliłaby może sfinansować koszt wynajmu sali oraz koszt dojazdu wykładowcy? Może i 20 zł by nie odstraszało?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Taki wykład musiałby prowadzić lekarz optymalny, a z tego co wiem, to oni raczej są zbyt zajęci. Wiem jak ciężko było zabiegać o wystąpienie lekarza w Ostrzycach. Dzwoniłam też raz do Arkadii Lido, aby zorganizować spotkanie chętnych osób z Pomorskiego Oddziału z lekarzem, ale to jest "technicznie" niewykonalne...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Czy tylko lekarz? Nie jestem pewna Przecież to wykład dla wielu słuchaczy nie konsultacja dla poszczególnych obecnych osób.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może i Starszy Doradca Żywieniowy też by mógł być... Myślisz, że dużo osób by przeszło spoza Optymalnych...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Arkadii Aura były wykłady i doradcy i lekarza optymalnego - ogólnodostępne (bezpłatne). Mało osób z zewnątrz na nie przychodziło, ale i specjalnie nie reklamowano ich...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ile osób by przyszło? Póki się nie sprawdzi to się nie wie. Ogłoszenia w miejscowej prasie, może ulotki (koszty... rosną). Ulotki pewnie lepsze, bo prasę kupuje niewiele osób. Koszt kolportaż ulotek droższy od ogłoszenia w prasie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I kto to ma robić? I tak będą mieli do niego pretensje, że coś zrobił nie tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
I kto to ma robić? I tak będą mieli do niego pretensje, że coś zrobił nie tak... Renia podaj mi przykłady, kiedy zrobiono prawidłowo i za to byla krytyka. Może czegoś nie zaobserwowalam. Takie uogólnianie to czysta propaganda; komu i czemu ma służyć może odpowiesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może być, bo wiadomo że człowiek głodny to zły.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przynajmniej macie co rozgryzać... * dotyczy chleba ze smalcem...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mnie nie dotyczy, bo nie jadam...
|