Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W Ciechocinku? To może wpadniesz do Włocławka na kawę? Ja! Ja jeszcze mogę?! Radziu! Ja do Ciebie przyjadę na głosowanie i suplementację krzemu, tylko Ty wystartuj ja Cię proszę!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej jak u syna...
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
fajne spostrzeżenia. myślę że u nas najdalej za 10 lat też tak będzie , współwłasność krowie, tak jak w przypadku oleju opałowego, tak i w przypadku mleka- oświadczenia, że kupuję niezdrowe krowie mleko dla kota i psa , białka z jajek są już w tesco ( leżą na półce koło śmietanek 30 % ) - 4 szt natural lub wędzone free gluten , free fat 8 zł . > ile pieniędzy człowiek wyrzuca
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ktoś kupuje 4 białka jaj za 8 zł?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli łosie u nas nie wyginęły...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Albuminy jaja są całkiem niezłym jedzeniem na Ww, zwłaszcza z chudym twarogiem i zbożem.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój mąż raz sobie zrobił jajecznicę z samych białek (raz i tylko raz - żal mu było patrzeć jak je wyrzucam) teraz sam wyrzuca je bez żalu...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Maz,kt sie az tak poswieca to Skarb
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
W Anglii mają w kartonikach jak mleko czy sok "Liquid Egg White" i "Liquid Egg Yolk". Białkiem opijają się tamtejsi kulturyści, a nigdy nie widziałem, by ktoś kupował (prócz mnie) żółtko w płynie. Było w tej samej cenie co białko i miałem zawsze kartonik żółtka na wieczorny koktajl, do tego dodawałem ich znakomitą "Double Cream" 52% śmietankę i cukier, bo to kartonowe żółtko jakieś dziwne w smaku było, ale trawiło się dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|