Jarek
Go
|
Pielęgniarki dostają przywilej ,że mogą strajkować ,to dużo w porównaniu do innych grup zawodowych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
reklama dźwignią handlu
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
to bardzo proste: wystarczy nie jesc wysokobialkowego majonezu i smietany oraz glukogennych bialek ketogennych, to klucz do sukcesu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
czyli sezamkowa dieta mój kolega stosował kiedyś kakaową dietę , ziarna sprowadzał sobie z Afryki i sam palił, moczył , fermentował , mielił itd! Wszystkie diety przerobił już z racji wieku. Wrócił do macierzy, jak go matka karmiła, tłusto i bez chleba .
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
to droga, ktora kazy musi przebyc
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
tu akurat widze mieszanie bialek, wiec to zle miejsce na powrot
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jakie mieszanie? Przecież to tylko zdrowy gluten, co szczelność kich poprawia.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Pierwsze słyszę, że glutamina łata jakieś dziurawe jelita! Jakieś badania naukowe na ten temat?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ponoc w DDP wszystko to jest zawarte, i fejsowicze potwierdzaja, ze dziala Albo im sie gluten z glutamina pomerdal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Glutamina to pochodna glutaminianu, a glutaminian, to wiadomo do wszystkiego dodają jako konserwant, ten to dopiero robi sito z jelit, gorzej jak... Nie wiem co! Dlatego tylko 5*wio na dziurawe jelita, jest zdrowe, łata jelita, a i nie podrażnia smaku umami... Smak umami zaś ostrzega, że produkt jest wysoce rakotwórczy. I tak to właśnie naukowo jest potwierdzone. Wszystko się tym pejsbukowym pomerdało.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Bosze! Jak to dobrze, że nawet cooleś wie, że pejsbukowi z Kwaśniewskim nie mają wiele wspólnego.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jestem bardzo na tak dla każdej substancji, jeśli pomaga w jakimkolwiek stopniu.
|
|
|
|
|
|
|
|