renia
|
To znaczy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tak to sobie wyobrażam. Na spotkaniach "Optymalnych Przyjaciół" gadanie o smalcu, miażdżycy i Janie Kwaśniewskim jest bardzo sexy.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
o miażdżycy - jako główną przyczynę powstawania podaje niedobór w organizmie wit K2 ( najlepiej w postaci MK7 ). Zupełnie inna przyczyna niż podaje Doktor. Człowiek nie choruje dlatego, że je suple? Może łatwiej jest ludzi namówić do łykania supli , niż mają w zbilansowanym jedzeniu sobie dostarczyć (a i które powszechnie jest uznawane za niebezpieczne )?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Niewykluczone, że suplementacja działa w pewnych przypadkach. Tylko, że to takie łatanie dziur w jezdni, położonej na podmokłym gruncie. Zamiast zaorać wszystko, osuszyć i położyć lepszą.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Taki fatalny przekaz że słuchać sie nie da nawet minuty .Ale tak jakoś mi do jechowych pasuje
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czytałem, że tężca i polio leczą wlewami witaminy C, że o raku nie wspomnę. O ile w porównaniu z chemioterapią, faktycznie zakwaszenie askorbinianem może być skuteczniejsze, o tyle te rewelacje w przypadku innych chorób, to bym mocno cedził... Zięba chyba na tym biznes chce oprzeć.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
takie wlewy z askorbinianu sodu ( przeważnie kilka trza ) podany pod kontrolą lekarzy w klinice to podobno kilkanaście tysięcy zł . A kilogram na allegro kosztuje 29 zł
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Czytałem, że tężca i polio leczą wlewami witaminy C, że o raku nie wspomnę. O ile w porównaniu z chemioterapią, faktycznie zakwaszenie askorbinianem może być skuteczniejsze, o tyle te rewelacje w przypadku innych chorób, to bym mocno cedził... Zięba chyba na tym biznes chce oprzeć. Jestem ciekaw czy na sobie to sprawdził ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak sprawdzi na sobie ,to wyniki będą ciekawsze
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Coraz gorzej z nim ,teraz całkowicie sie pogubił
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie, no gada z sensem, ale o ciągle o olejach.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Z tym brzuchem z poprzednich filmów, to na 100% daleko. Ale ogólnie robi fajną robotę, trafia do szerokiej rzeszy, może jeden z drugim trochę pomyślą.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Czy w swoich teoriach czyms sie rozni od Wielmoznego JW?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Oglądalnością i skutecznością.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Z tym brzuchem z poprzednich filmów, to na 100% daleko. Ale ogólnie robi fajną robotę, trafia do szerokiej rzeszy, może jeden z drugim trochę pomyślą. A z czego żyje, z tego peplania?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Z tym brzuchem z poprzednich filmów, to na 100% daleko. Ale ogólnie robi fajną robotę, trafia do szerokiej rzeszy, może jeden z drugim trochę pomyślą. A z czego żyje, z tego peplania? zapytaj się go, jak tak bardzo jesteś tym zainteresowany. chyba logiczne że musi z czegoś żyć.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja zawsze mówię, że Doktor miał jaja, żeby postawić wszystko na głowie, a dietetykę na nogach. Inni krzewiciele niskowęglowodanówki, to miękkie pipki, bo się boją iść za mocno pod prąd. Stąd zalecanie dużej ilości białka, olejów, ryb, ketozy, warzyw, suplementów czy dwóch kajzerek, aby sprawiać pozory nowoczesności w dietetyce. Ale oczywiście to i tak lepsze od piramidy IŻiŻ.
|
|
|
|
|
|
|
|