Jarek
Go
|
Szkoda mi czasu to weź się za pożyteczne rzeczy... Właśnie ,dobry pomysł dzięki rade
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Spoko, Doktorowi się nie chce peruki wdziewać, a oficjalnie bez niej nie wystąpi! Rozumiem, szanuję, nie zmuszam. A Panorame i Teleexpres czasem oglada? Kilka tygodni temu w Panoramie mowili o tym, ze lekarze znalezli diete na raka, przedwczoraj czy wczoraj o tym samym mowili tez w Teleexpresie. Oczywiscie jest to dieta bez weglowodanowa. W obu dziennikach edukowali tez, ze naukowcy odkryli, ze komorki rakowe "zywia sie cukrem".
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
*express
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak w telewizji u Orłosia takie brednie?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spoczko, jeszcze troszkę i będą 'Kwaśniewskim" leczyć wszystko. Jakby co, to Dieta Optymalna się to nazywa... I lepiej o tym nie zapominać lub co gorsza udawać, że się nie wie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Najlepiej to podobnio sie wstydzic, bo siara przy laskach.....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Najlepiej to podobnio sie wstydzic, bo siara przy laskach..... no co ty? nereczki wołowe, wysmażone na smalcu? prawdziwie męskie danie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
moja krewniaczka 22 lata, właśnie z powodu siary zjadła przy mnie śniadanie celebrytów. Buła sucha napompowana i starte zdrowe warzywa ( marchewka, i inne cuda ), na deser zmierzyła sobie temperaturę i łyknęła garść drażetek. Za jadłospis płaci dietetyczce, za drażetki konowałowi, autorytetowi. Żal mi jej ( tarczyca, otyłość ) . Wskazałem już któryś raz - gotowe rozwiązanie ( książki na stole u dziadka) . Bez odzewu. Nieszkodliwy wariat ze mnie.
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Spoczko, jeszcze troszkę i będą 'Kwaśniewskim" leczyć wszystko. Jakby co, to Dieta Optymalna się to nazywa... I lepiej o tym nie zapominać lub co gorsza udawać, że się nie wie. W obu materialach, ani jedno ani drugie nie padlo. Chyba nie slyszeli o Janie Kwasniewskim i jego projekcie pt. "Dieta Optymalna".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
moja krewniaczka 22 lata, właśnie z powodu siary zjadła przy mnie śniadanie celebrytów. Buła sucha napompowana i starte zdrowe warzywa ( marchewka, i inne cuda ), na deser zmierzyła sobie temperaturę i łyknęła garść drażetek. Za jadłospis płaci dietetyczce, za drażetki konowałowi, autorytetowi. Żal mi jej ( tarczyca, otyłość ) . Wskazałem już któryś raz - gotowe rozwiązanie ( książki na stole u dziadka) . Bez odzewu. Nieszkodliwy wariat ze mnie. Szkodliwy dla Siebie ze szkodą ,a masz za to .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Spoczko, jeszcze troszkę i będą 'Kwaśniewskim" leczyć wszystko. Jakby co, to Dieta Optymalna się to nazywa... I lepiej o tym nie zapominać lub co gorsza udawać, że się nie wie. [/quote Oby to nie był Zięba Atkins ,albo inny uzdrowiciel
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na Atkinsa moda już minęła, ale fakt, że jak o Doktorze znowu zrobi się za głośno, to wyciągną Atkinsa z kapelusza.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wiesz dałem przykład taki prosty ,wiesz o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiem, ale w OSO zapomnieli.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
OSO tak ,jak CARITAS
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Było parę pracowitych skromnych osób ,ale góra była tak pyszna ,że dziś ta zła opinia spływa po nich bo byli w OSO .
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo to przystojniaczek . :lol:pożyteczny w działaniu na rzecz ludzi .
|
|
|
|
|
|
|
|
|