Blackend
|
Nie, bo swoim to się dokłada podatków na rzecz obcych.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Spoco, teraz jest Naczelnik, to musi być dobrze. Aby sobie zlikwidować PIT wystarczyć mieć dochód roczny nie przekraczający 8tys. zł. Ale to chyba dopiero w przyszłym roku...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No i dodac trza, ze to bez syndroma zadnego tak sie dzieje, bo jak syndrom jest to juz nie ;D
Dzięki, cumplu, True. Albo jeszcze troszkę napiszę cytując Harpreka, bo sobie coś przypomnieć musiałem: s.166 tab. 15-2 - "Heksozy mające znaczenie fizjlogiczne - cukier - D-fruktoza, źródło - miód, hydrolizat sacharozy i inuliny, znaczenie biochemiczne - w wątrobie i jelitach przekształca się w glukozę i tak zużywa ją organizm." Wytrawny biochemik dopisze, że przy użyciu izomerazy, powinien jeszcze dodać stężenia hormonów stymulujących i antagonistycznych, aby informacja była pełniejsza, ale przecie to nie doktorat! Wink Czy to jest jasne? W normalnym organizmie, przy zwyczajowym spożyciu, fruktoza zamienia się na glukozę. Tak też jest na Diecie Optymalnej.
Dalej cytat: "Fruktoza ulega glikolizie w wątrobie znaczniej szybciej aniżeli glukoza. Jest to spowodowane tym..." pochodzi z poddziału zatytułowanego: SPOŻYCIE DUŻYCH ILOŚCI FRUKTOZY MA GŁĘBOKIE KONSEKWENCJE METABOLICZNE - czyli, przy normalnym spożyciu, a nie patologicznym zachodzi proces: "fruktoza w wątrobie i jelitach przekształca się w glukozę i tak zużywa ją organizm". Czyli ktoś kto cytuje: "Fruktoza ulega glikolizie w wątrobie ... jest zwykłym manipulantem, ponieważ nie dodaje, że cytat dotyczy patologii! Za Adminem. No to Adaś jest usprawiedliwiony, bo on tylko o patologiach gada. A bo bez patologii to fora nie maja o czym gadac, popatrz na Dobredzieci, wszyscy zdrowi to i cisza
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To dopiero początki przykrości, a wiem co mówię.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiem jak Rektorat tej Uczelni jest "poprawny politycznie". Wszyscy o odmiennych poglądach (niż główny nurt polityczny) mają rzucane kłody pod nogi. Najlepiej tam się mają działacze na rzecz kaszubszczyzny. Oni mają dotacje z Unii na swoje działania. Chwalą Niemców, chyba zapomnieli ile właśnie Kaszubi przez nich nacierpieli...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Coś nie tak? Bo wychodzi na to, że to zdanie przynajmniej oficjalnie jest prawdziwe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Czyli oznacza to, że jeśli coś jest niezgodne ze stanem nauki, to musi być zakazane? Taka otwartość na nowe teorie i alternatywne podejścia? Demokracja i wolność słowa? Można mieć swoje zdanie, pod warunkiem, że jest one tożsame z obecną wiedzą naukową?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jakieś wątpliwości? Doktor Kwaśniewski zaszedł znacznie dalej w propagowaniu Wiedzy i co? Jajco i same przykrości, bo motłoch, dla którego się poświęcił za "chory" jest. A dla "chorych" szkoda każdej minuty, bo dla nich zmarnowana jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wszystko co polskie jest zle, trzeba czekac na jakis prikaz, znaczy ordnung zywieniowy z niemiec Teraz taka moda po prostu, ze tylko tylko ue
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Czyli oznacza to, że jeśli coś jest niezgodne ze stanem nauki, to musi być zakazane? Taka otwartość na nowe teorie i alternatywne podejścia? Demokracja i wolność słowa? Można mieć swoje zdanie, pod warunkiem, że jest one tożsame z obecną wiedzą naukowa? Ja nie występuję przeciwko nauce, tylko jestem zwolennikiem współpracy między akademickim a naturalnym podejściem do medycyny.
Gupio robi, bo go udupią oszuści. Cele mają zupełnie inne. Dilerka to potężna gałąź przemysłu. Ja na jego miejscu bym nie szedł na żadne kompromisy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|