markos
Newbie
wiadomoci: 169
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O właśnie! Przypominam, że za tow. Gomółki na Doktora mówiono "Doktor twarożek"... W kolejce w mięsny, pamiętam, bo wszyscy rżeli z tego wymownie patrząc na mnie i to pierwsze, co pamiętam z "propagowania" Diety Optymalnej. A dokładnie, poprosiłem o karkówkę, na co "bydlę" rzuciło hasło: "To Doktor twarożek je mięso?" i śmiech... Pamiętam dokładnie, bo wtedy jeszcze, z racji młodego wieku, mnie gadki "bydląt" ruszały...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a ja pamiętam, że w barze w którym się stołowałem było (jak na dzisiejsze czasy) dziwne danie . Mianowicie Twaróg na słonince suto okraszony ( można posypać sobie było cukrem lub dżemem lub solą ) i śmietana ze złotym lub srebrnym kapslem na butelce. Było też wiele innych dziwnych dań
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za to teraz będzie soja na parze w jadłospisie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
O właśnie! Przypominam, że za tow. Gomółki na Doktora mówiono "Doktor twarożek"... W kolejce w mięsny, pamiętam, bo wszyscy rżeli z tego wymownie patrząc na mnie i to pierwsze, co pamiętam z "propagowania" Diety Optymalnej. A dokładnie, poprosiłem o karkówkę, na co "bydlę" rzuciło hasło: "To Doktor twarożek je mięso?" i śmiech... Pamiętam dokładnie, bo wtedy jeszcze, z racji młodego wieku, mnie gadki "bydląt" ruszały... A bo w bydlęcym tłumie zawsze tylko wyć potrafią
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Za to Tomsona żadne hejtery nie ruszają, bo od małego był o tym uprzedzany i szybko się oswoił. Dziś live za czterdzieści pięć minut z OMSI2, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja się oswajam ,bo jest tu w pracy pan z Jaworzna który jest na diecie Zieby ,bardzo dobrze mi idzie bo nikt nie wie ,na czym ja jestem
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
diecie Zięby ? bredzisz . Czyli co, wstrzykuje sobie witaminę C ? I wyrywa zęby z amalgamatem i smaruje te miejsca płynem Lugola ? . Fermentuje sobie papkę z soi, i je z rana, uprzednio zakwaszając żołądek ? I popija 4 litrami wody 2 tys jedn D3 ?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
diecie Zięby ? bredzisz . Czyli co, wstrzykuje sobie witaminę C ? I wyrywa zęby z amalgamatem i smaruje te miejsca płynem Lugola ? . Fermentuje sobie papkę z soi, i je z rana, uprzednio zakwaszając żołądek ? I popija 4 litrami wody 2 tys jedn D3 ? J Zieba mu zalecił 5 jaj całych to je ,A mnie to nie interesuje co kto komu ile zaleca ,ale bardzo głośno o tym mówi ,to kto tu bredzi ?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
to on porad dietetycznych udziela ? Słyszałem na filmikach, że chwali Doktora . Nie ma czegoś takiego jak Dieta Zięby. Chyba że w karmniku dla ptaków
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to mnie wiedzieć ,co Zieba robi ? Może on nie rozumie co Zieba przekazuje ,a potem takie sprzeczności
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
wygląda na to, że oboje nie rozumicie. Tobie można wybaczyć, bo ani nie czytałeś go, ani nie oglądałeś Ale zdanie masz na ten temat
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
wygląda na to, że oboje nie rozumicie. Tobie można wybaczyć, bo ani nie czytałeś go, ani nie oglądałeś Ale zdanie masz na ten temat Dobrze że jesteś ,i rozumiesz ,bo naprawdę czuje się zagubiony .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ważne żebyś rozumiał książki Doktora . Reszta nieważna
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
ważne żebyś rozumiał książki Doktora . Reszta nieważna Jakiego? tylu ich jest
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Napisałem z dużej litery. tytularnych piszemy z małej litery
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Napisałem z dużej litery. tytularnych piszemy z małej litery A może chodzi Ci o Dr Kwaśniewskiego ?A to za trudne jest dla mnie ,ciągle czytam i nic . A Ty jak to zrozumiałeś?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A bo to szyny kolejowe mylą ze szpinakiem .Ale Dr Kwaśniewski napisał juz dawno ,że żelaza najwięcej jest na PKP
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
?A to za trudne jest dla mnie ,ciągle czytam i nic . A Ty jak to zrozumiałeś? prof. dr hab Zięby polecającego 5 jajek ze szpinakiem z chlebem ze smalcem
|
|
|
|
|
|
|
|