administ
Go
|
Jasne...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Nawet spora grupa optymalnych się zjechała
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet spora grupa optymalnych się zjechała Byłaś tam?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I fajnie, tylko dlaczego oni bez przerwy o chorobach gadają? Jakby chorzy byli... Bo choroby trzeba pielęgnować
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Nawet spora grupa optymalnych się zjechała Byłaś tam? Nie, ale widziałam zdjęcia. Byli na wycieczce na kamienieckim zamku
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie przepadam za zwiedzaniem... szczególnie obiektów. Jak już to wolę przyrodę podziwiać. Chyba to mi zostało ze szkolnych wycieczek (kościoły, cmentarze, muzea, pomniki, zamki... )
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A ja bardzo lubię takie miejsca, gdzie można "dotknąć" historii, poznawać dzieje obiektów i żyjących w nich ludzi, tych wielkich i sławnych, jak też tych zwykłych, szarych mieszkańców. Lubię poczuć tę atmosferę dawnych czasów, wyobrażać sobie jak to wszystko kiedyś wyglądało. Człowiek czuje się wtedy taki mały i przemijający wobec tylu pokoleń, które się tu znalazły przed nami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Może masz klaustrofobię?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Raczej nie. W kawiarniach tej niechęci nie odczuwam. nigdy nie lubiłam historii i 'wywodów" przewodników. A z kolei nasza córa bardzo lubi. Starsi synowie też. A ten najmłodszy, to nawet nie wiem. Nigdy nie narzekał na zwiedzanie, ani też nie chwalił....
|
|
|
|
|
|
|
matuVet
Go
|
A ja bardzo lubię takie miejsca, gdzie można "dotknąć" historii, poznawać dzieje obiektów i żyjących w nich ludzi, tych wielkich i sławnych, jak też tych zwykłych, szarych mieszkańców. Lubię poczuć tę atmosferę dawnych czasów, wyobrażać sobie jak to wszystko kiedyś wyglądało. Człowiek czuje się wtedy taki mały i przemijający wobec tylu pokoleń, które się tu znalazły przed nami. Ja tak swojego teścia przywiozłem do Wilczego Szańca w Gierłoży. Wziąłem mu przewodnika co to w języku zrozumiałym dla niego mówił. Po zwiedzaniu pytam się go czy się podobało a on "wiesz.. bo tu to jest historia.. ale taka prawdziwa i ważna co to często na filmach widać, którą nawet dotknąć można"
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Swój facet musi z niego być
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja tam swój nie jestem, tylko żoniny...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|