Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 913198 razy)
|
renia
|
Ty byś nie mógł nim być? A właściwie to po co film? Może być kameralnie bez kamery...
|
|
|
|
|
|
|
Mirek
Go
|
No żeby nas chwalono i przykład brać było z kogo.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Wzięłam i posłuchałam , bo nie wiedziałam do tej pory , kto zacz ?. Hm? No, ale nie powiedział , nic nowego. Może gdzieś mówi coś odkrywczego? A kto to w ogóle jest? Skąd się nagle wziął? Z Australii. Nawet Bractwo Optymalne tam prowadził. ...dla Ciebie nic nowego, ale dla Bidronkowców to rewolucja. Ostatnio spotkałem sąsiada, to zanim się odezwałem ( z pół godziny ) to w skrócie opowiedział mi książki i filmy jego . Rzekłem - że owszem - słyszałem, odparł - to normalne bo teraz wszyscy są na zdrowym żarciu. Kupował przy mnie 1 kg oleju z kokosa i suszoną lucernę, bo mu swojego z ogrodu zbrakło. A i jajka też kupuje od kur z kogutem . 80 lat.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Olej z kokosa ma w swoim ogrodzie?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Wzięłam i posłuchałam , bo nie wiedziałam do tej pory , kto zacz ?. Hm? No, ale nie powiedział , nic nowego. Może gdzieś mówi coś odkrywczego? A kto to w ogóle jest? Skąd się nagle wziął? Z Australii. Nawet Bractwo Optymalne tam prowadził. ...dla Ciebie nic nowego, ale dla Bidronkowców to rewolucja. Ostatnio spotkałem sąsiada, to zanim się odezwałem ( z pół godziny ) to w skrócie opowiedział mi książki i filmy jego . Rzekłem - że owszem - słyszałem, odparł - to normalne bo teraz wszyscy są na zdrowym żarciu. Kupował przy mnie 1 kg oleju z kokosa i suszoną lucernę, bo mu swojego z ogrodu zbrakło. A i jajka też kupuje od kur z kogutem . 80 lat. A supli jeszcze nie kupuje od pana Zieby? http://ukryteterapie.pl/kategoria/suplementyTanie srebro ma
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Olej z kokosa ma w swoim ogrodzie? lucernę. Wiedziałem, że lucerna ma wiele składników i jest zdrowa. A zawsze myślałem że dla krów . Tanie srebro ma i olej z rybek. Ostanio na Planete+ film oglądałem jak się go wyrabia w Ameryce Płd i paczkuje w Europie. Dzienks
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wzięłam i posłuchałam , bo nie wiedziałam do tej pory , kto zacz ?. Hm? No, ale nie powiedział , nic nowego. Może gdzieś mówi coś odkrywczego? A kto to w ogóle jest? Skąd się nagle wziął? Z Australii. Nawet Bractwo Optymalne tam prowadził. ...dla Ciebie nic nowego, ale dla Bidronkowców to rewolucja. Ostatnio spotkałem sąsiada, to zanim się odezwałem ( z pół godziny ) to w skrócie opowiedział mi książki i filmy jego . Rzekłem - że owszem - słyszałem, odparł - to normalne bo teraz wszyscy są na zdrowym żarciu. Kupował przy mnie 1 kg oleju z kokosa i suszoną lucernę, bo mu swojego z ogrodu zbrakło. A i jajka też kupuje od kur z kogutem . 80 lat. A supli jeszcze nie kupuje od pana Zieby? http://ukryteterapie.pl/kategoria/suplementyTanie srebro ma http://ukryteterapie.pl/kategoria/suplementy/epa-forte-90 A to? Olej z ryb z olejem z wiesiołka? Dr Kwaśniewski pisał, że olej z wiesiołka jest najgorszym olejem. A najlepsze tłuszcze to są masło, szpik, słonina i łój z młodych opasów... a nie tłuszcz rybi...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A co to za "ataki" - przecież to wspaniała darmowa reklama jest. Atak, to jak pan Zbyszek zatwierdzi prokuratora na "sprawę Zięby".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poczekajmy na przebieg wydarzeń, dopiero się rozkręca. Ale źle nie życzę Jerzemu Ziębie, otwiera on wielu osobom oczy na nieudolność medycyny akademickiej i powiązania jej z farmacją, której celem jest generowanie zysków, a nie wyleczenie ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No właśnie dlatego bardzo złą robotę robi, bo nie wolno podważać tak jawnie zaufania do instytucji zaufania publicznego.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poczekajmy na przebieg wydarzeń, dopiero się rozkręca. Ale źle nie życzę Jerzemu Ziębie, otwiera on wielu osobom oczy na nieudolność medycyny akademickiej i powiązania jej z farmacją, której zadaniem jest generowanie zysków, a nie wyleczenie ludzi...
Wiem, że dr Kwaśniewski pisał o tym wcześniej i lepiej (bardziej profesjonalnie), ale to trochę przycichło... I chociaż dr Kwaśniewski był i jest lekarzem medycyny, to też próbowano zrobić z niego znachora...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gdyby lekarze leczyli to nikt by na jego wykłady nie przychodził i książki nie kupował. A jest bestselerem. Powtórzę za nim: Wyleczalność chorób przewlekłych w medycynie akademickiej jest zerowa. Mam wątpliwą przyjemność znać paru konowałów. Jak ktoś taki może przystępować do komunii świętej i patrzeć tym ludziom zniekształconym przez choroby w oczy? .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie jest źle, bo jeszcze nie poruszają jego życia osobistego.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Niezly kosmos z tym jego sklepem, solniczka z ekodrewna za 4 dychy Stwierdzam, ze jednak robi szkode ten pan, juz mi sie znudzilo przekonywanie ludzi jedzacych zoltka i watrobke zeby nie zarli tego szajsu D3, K2MK7 i C, ale to bezskuteczne, dzisiaj ludzie po prostu lubia zrec suple.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A zwłaszcza Polacy. Kumpel z Anglii, pracuje w aptece, mówi, że jak ktoś kupuje suple to na 90% Polak. Chyba przez tę polską telewizję na Wyspach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|