renia
|
a i tak wierzy bardziej tej "służbie" niż mi...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ano tak. Kasa szczególnie wynaturza ludzi i niszczy (ich i otoczenie). Ale na szczęście są i tacy którzy mają inne priorytety...
A to każdy bogaty mówi to samo ,i dostrzega innych co mają więcej .
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
a i tak wierzy bardziej tej "służbie" niż m daj spokój. Do Optykolegi synowa nie chce z wnukiem przyjeżdżać - po tym jak o ''Gerberach'' zaczął ją uświadamiać i szczepionkach. I ''bredził'' o żółtkach. Mój wujek mówi, że jestem ''psychiczny'' gdy mu poradziłem jeść jajka na tłuszczu, aby mu nogę nie obcięli . Za pół roku idzie na konsultację dermatologiczną , a tu żyły trza przepychać. Ale ten akurat miał najbliższy termin na wizytę . Tak rzekł mu lekarz rodzinny. Komedia, czarna. Jak jego noga.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wybór należy uszanować
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
a i tak wierzy bardziej tej "służbie" niż m daj spokój. Do Optykolegi synowa nie chce z wnukiem przyjeżdżać - po tym jak o ''Gerberach'' zaczął ją uświadamiać i szczepionkach. I ''bredził'' o żółtkach. Mój wujek mówi, że jestem ''psychiczny'' gdy mu poradziłem jeść jajka na tłuszczu, aby mu nogę nie obcięli . Za pół roku idzie na konsultację dermatologiczną , a tu żyły trza przepychać. Ale ten akurat miał najbliższy termin na wizytę . Tak rzekł mu lekarz rodzinny. Komedia, czarna. Jak jego noga. Lepiej podać adres Arkadi i ma się święty spokój
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Uzna, że to oddział zamiejscowy Tworek.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To nie twój problem ,podajesz info i gitara
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jest najlepsza rada, ja też tak robię - podaję adres do państwa Suchowieckich, a reszta jest w głowie chorego. Jak na razie, oczywiście nikt nie skorzystał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Rozmnażanie" żywiących się wysokotłuszczowo, jest sprzeczne z interesem... Na szczęście masło jest miażdżycorodne dla kowalskych, więc moda szybko przeminie, aby jajca tanie były, a ludziom się żyło jak na to zasługują.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Każdy pójdzie do piachu, później czy wcześniej jak wolą niektórzy. Życie ludzkie jest tak krótkie, że nie ma co się przejmować czy to będzie parę lat wte czy wewte. Każdy pójdzie...ale lepiej żyć bez chorób i cierpienia... Komfort życia jest istotny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wężykiem, to jest 5*wio - najwspanialszy wymysł dietetyczny ostatnich dekad.
|
|
|
|
|
|
|
krisp
Go
|
Ale dla mnie socjalizm jest obrzydliwością I sortu i nikogo uszczęśliwiać nie mam zamiaru, bo sam też tego nie lubię. kofam socjalizm, byłem wtedy młodziutki, uczyłem się, biegałem za dziewczynkami, piękne czasy
|
|
|
|
|
|
|
|
krisp
Go
|
A teraz się już biegać nie chce... oczy by chciały ale w tym wieku nie wypada no i gnuśność fotelowa, wieczorna zwłaszcza tyż miła
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|