Jarek
Go
|
Klasa A ile prostych genialnych argumentów i przykładów z życia .
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale tylko 614 subów! To DarkKrzyś ma już 1004! nie dla wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
DarkKrzyś szybciej śmiga.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiadomo... 999+ to już poważny youtuber.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo... 999+ to już poważny youtuber. Ale już trzy tygodnie cisza. Z drugiej strony, długo oczekiwana premiera lepiej smakuje.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Już sobie przetłumaczyłem
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dwusetny, czyli maksymalny level ma na tym Archerze, więc jest bardzo szanowany...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo trzeba się dostroić, byle beretu nie każą zakładać.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
fajnie. Ale .... Zięba sprzedaje książki bestsellery po 70 zł, a ja ostatnio na allegro kupiłem komuś używaną Żywienie Optymalne za ...2 zł . I tak chyba nie przeczytał. Zięba jest w stanie zapełnić każdą salę widowiskową. Ziębę wszyscy znają. O Doktorze to co najwyżej w związku z dietą kapuścianą prezydenta Kwaśniewskiego może ktoś słyszał. Starsi może jeszcze coś pamiętają. Że golonki tłuste są niezdrowe i żyły zapychają. Dobrze, że czasem wspomni o Doktorze.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zięba robi kasę i wszystko .Nie porównywałbym go z dr.Kwaśniewskim, on nic nie umie(dietetyka ) oprócz szczekania
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Zauroczenie Ziębąprzypomina mi zauroczenie "ziuła ziamore". Jak lubią...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
I zalłożył fundację, a "dobrymi chęciami"piekło jest wydrukowane.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ziębę wszyscy znają. O Doktorze to co najwyżej w związku z dietą kapuścianą prezydenta Kwaśniewskiego może ktoś słyszał. Starsi może jeszcze coś pamiętają. Że golonki tłuste są niezdrowe i żyły zapychają. Dobrze, że czasem wspomni o Doktorze. A tu o Ziębie nikt nie słyszał, a o Doktorze Kwaśniewskim starsi i młodsi pamiętają.
|
|
|
|
|
|
|
|