Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 913560 razy)
|
Jarek
Go
|
Nie słucha się dobrze takich co nie wiedzą , co mówią .Dlatego wolę Doktora posłuchać
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
I zalłożył fundację, a "dobrymi chęciami"piekło jest wydrukowane. Zauroczenie Ziębąprzypomina mi zauroczenie "ziuła ziamore Czyli co? Powinien milczeć. Niech ludzie żyją w błogiej nieświadomości, że w razie czego mogą liczyć na lekarza.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Powiem tylko tyle, "nawiedzony"nie zamilczy. A co go nawiedziło? Poczucie misji,...do trzepania kasy przede wszystkim. Na temat osób, które uruchamiają fundacje mam wyrobione określone zdanie, a jeśli ktoś czyni to z" potrzeby serca" to i tak nie zamierzam szukać igły w stogu siana. I wolno mi mieć swoje zdanie
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
To musi być ruch oddolny. A myślisz, że jeden człowiek może sam coś zmienić? Próbować zawsze można. Dobrze mu idzie, jak nikomu przed. Jeno mam złe przeczucia. Wiesz jak to się dla wielu takich skończyło. Odwaga dzisiaj w cenie.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To musi być ruch oddolny. A myślisz, że jeden człowiek może sam coś zmienić? Próbować zawsze można. Dobrze mu idzie, jak nikomu przed. Jeno mam złe przeczucia. Wiesz jak to się dla wielu takich skończyło. Odwaga dzisiaj w cenie. A może to nie odwaga ,tylko pazerność .Taka ukryta opcja wielkoduszności
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To musi być ruch oddolny. A myślisz, że jeden człowiek może sam coś zmienić? Próbować zawsze można. Dobrze mu idzie, jak nikomu przed. No nie przesadzaj! Doktorowi jeszcze długo do pięt nie dorośnie.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
To musi być ruch oddolny. A myślisz, że jeden człowiek może sam coś zmienić? Próbować zawsze można. Dobrze mu idzie, jak nikomu przed. No nie przesadzaj! Doktorowi jeszcze długo do pięt nie dorośnie. Powiem wiecej, jakby nie Dr, to by w ogole nie zaistnial
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dokładnie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nawet temu nie zaprzecza i podkreśla. Miałem na myśli komunikację z odbiorcą. Doktorowi jeszcze długo do pięt nie dorośnie Bezapelacyjnie. Ale jednocześnie nie niweczy jego dorobku. A suplementacja? Jedząc trawę, nie mając żwaczy trzeba coś łykać.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wiesz, nie chce mi się nawet wspominać tych strasznych czasów, gdy Doktor był osobą publiczną! Nigdy więcej z naszej Rodziny się to już nie przytrafi nikomu.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Zięba jest na fali, co "widać, słychać i czuć"... Mieszek puchnie, ego rośnie. Misjonarz. Mam go tam, gdzie kura jajko, i tylko dziwię się zachwytom, wokół jego osoby. Choć przecież mogę się mylić. ( w nawiasie, mówię szczerze, raz próbowałem obejrzeć na YouTube jakiś jego filmik...i nie dałem rady, chć czaruje sprawnie!).
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Ta sprawność ma na imię cynizm?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tyle zdrowia Doktora przelało sie w tym starciu z głupotą ludzką . Pan Zieba bawi się tym i zarabia . Jeśli taki ma ten naród uzdrawiać ,to będzie więcej chorób niż było
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zięba jest na fali, co "widać, słychać i czuć"... Mieszek puchnie, ego rośnie. Misjonarz. Mam go tam, gdzie kura jajko, i tylko dziwię się zachwytom, wokół jego osoby. Choć przecież mogę się mylić. ( w nawiasie, mówię szczerze, raz próbowałem obejrzeć na YouTube jakiś jego filmik...i nie dałem rady, chć czaruje sprawnie!). Ja uczyłem się wyrażania współczucia takim .Teraz mogę ogladać ,ale nauczyłem sie też dbać o mój wolny czas
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Tyle zdrowia Doktora przelało sie w tym starciu z głupotą ludzką . Pan Zieba bawi się tym i zarabia . Jeśli taki ma ten naród uzdrawiać ,to będzie więcej chorób niż było Dokładnie, więcej szkody niż pożytku. Pojebanie z poplątaniem. Zero konkretnego przekazu, witamina c, jodyna, k2, marihuana, a do tego jeszcze wplątany Doktor. Dla nieobeznanych w temacie - katastrofa. Dobry pieniądz robi, a będzie robił jeszcze lepszy - patrz 'leczenie raka'. Cwaniaczek dobry dla naiwniaków.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Zięba, Ziębą, porażają te rzesze wielbicieli.Potem "płacz i zgrzytanie zębami", a taki trendy był " amerykancki"( wg. Pawlaka) Wszystko to "trzecia prawda Tischnera".
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Sam bidulka potrzebuje terapii,i nawet sie nie ukrywa
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
"Powąchał" Sedlaka, i złapał temat, i to właśnie w jego stylu. Słyszy, że dzwonią, nie wie w której parafi, ale pobajdurzyć warto. Wartościowo warto.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|