Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
U mnie chłodno.Dlaczego gorąco? Ziębie zachciało się być bohaterem? .Ponoć ma dużo optymalnych w spadku, co świadomości nie dotrwali, to moze mu gorąco zrobią w ramach działania prozdrowotnego
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
? . Uważaj, bo tu po takiej kombinacji znaków rozpoznają "ukrytego" autora!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zapędziłem się ?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A gdzie tam... To z prehistorycznych czasów, gdy niektórzy same "Edyty" wszędzie widzieli...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Mafia nie odprowadza podatku na sprawiedliwość społeczną, a legalne firmy farmaceutyczne jak najbardziej płacą na te biedne dzieci, które potrzebują wsparcia nie mówiąc już o przyszłych rodzicach, które też potrzebują zachęty 500+ zamiast się masturbować.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Straszna nagonka na bohaterskiego ziębę... Chyba mu oglądalność spada, choć nie zdziwiłbym się, gdyby go pisowcy aresztowali, za obiecywanie gruszek na wierzbie. I prawidłowo.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A dzieci warzywami i owocami podtruwają właściciele warzywniaków, bo są w zmowie z mafią farmaceutyczną. Jeden truje drugi leczy. Złoty interes .
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
A dzieci warzywami i owocami podtruwają właściciele warzywniaków, bo są w zmowie z mafią farmaceutyczną. Jeden truje drugi leczy. Złoty interes . Właśnie miałem to napisać, ale się ugryzlem w język
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wiadomo, czasami ciężko go utrzymać.
|