|
administ
Go
|
Ale bilans musi być dodatni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A Panu Ziębie można podpowiedzieć, że w żółtku nie ma wit.C bo zarodek kurzy ją sobie produkuje z glukozy - o czym już gdzieś piasłem tu na Forum. A jak kto nie wie skąd glukoza skoro jej też nie ma w żółtku, to odpowiadam, że z tłuszczu (ale nie przez zamianę octanu tłuszczowego w pirogronian, albowiem te geny są skutecznie zablokowane od pojawienia się zamkniętego układu krwionośnego, czyli od skąposzczetów w górę) i aminokwasów cukrogennych, których jest aż osiemnaście do dyspozycji, albowiem bez glukozy nie ma życia i nigdy jej zabraknąć w organizmie nie może. A cholesterolu w żółtku jest tak dużo, bo jego produkcja jest wysoce enegostratna, na co zarodek kury pozwolić sobie nie może z oczywistych względów. Ale o tym też już tu pisałem. A Doktor ma się bardzo dobrze i wcale nie czuje się ani pognębiony, ani tym bardziej zaszczuty, jakby co.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Powiedziałem, aby nie było, że nie gadam... A w zasadzie napisałem...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pan Zieba w mojej ocenie, to gangster od uzdrawiania, ale ważne że laski optymalne kwiczą I niech mu będzie na zdrowie. The Show Must Go On i tyle
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
To za surowa ocena. Jeśli ktoś się stara skutecznie pomagać chorym, to zasługuje na szacunek. A do tego Pan Zięba zawsze pozytywnie wypowiada się o Doktorze!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Doskonale wie, że Doktorem nie ma co zadzierać, bo laski przestaną kwiczeć
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A Doktor ma się bardzo dobrze i wcale nie czuje się ani pognębiony, ani tym bardziej zaszczuty, jakby co. Bardzo miła informacja.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
A Doktor ma się bardzo dobrze i wcale nie czuje się ani pognębiony, ani tym bardziej zaszczuty, jakby co. Bardzo miła informacja. Też mi się podoba ta wiadomość Pozdrowienia dla Doktora
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A przekażę, oczywiście.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy będzie ciekawie...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to dopiero się okaże, jak się posłucha chociaż jednym uchem...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak nie zapomnę, to posłucham...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Pewnie będzie później do odsłuchania gdzieś w sieci.
|
|
|
|
|
|
|
|
|