Blackend
|
W niemieckich mediach na pewno.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja sobie jednym uchem słucham, jakby co...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja ok 10 minut dwoma.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobrze sobie radzi z tymi "akademikami"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ja sobie jednym uchem słucham, jakby co... Przed chwilą zaczęłam słuchać...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to szkoda, bo to już przeleciało prawie dwie godziny.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I fajnie wypadło. Ale szkoda czasu na takie dyskusje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to szkoda, bo to już przeleciało prawie dwie godziny. Szkoda. Ale widzę, że dużo nastawienie lekarzy do leczenia alternatywnego się nie zmieniło. Oni nie mówię o wyleczeniu, tylko o przedłużeniu przeżywalności...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A bo żyją z "leczenia" a nie z wyleczenia.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet nie widzą tego, że robią nie tak jak powinni. Nie szukają w ogóle przyczyn chorób. Klapki na oczach... Nieuleczalne, to nieuleczalne i już.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, przez to zdrowi mają komfortową szansę dożyć starości.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
I fajnie wypadło. Ale szkoda czasu na takie dyskusje. Pewnie, dlatego lepiej posłuchać Doktora
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I fajnie wypadło. Ale szkoda czasu na takie dyskusje. Wspomniał coś Jerzy Zięba o dr Janie Kwaśniewskim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Drepcą w miejscu polskie profesory medycyny i nic konstruktywnego nie są w stanie przyswoić, bo o wymyśleniu czegokolwiek to nie ma mowy. Dość dobrze sobie radził Zięba z tymi utytułowanymi tłumokami, ale mnie się zaraz odblokowało, coś z przeszłości, gdy jedynie słuszne było: "kwasniewski nie ma racji, bo amerykańscy naukowcy na tysiącach badań naukowych wykazali..." - wyłącznie swoją głupotę lub co gorsza interesowność - i rzygać mi się chce, jak słyszę te profesorskie mędrki, co nic swojego rozumu nie mają, tylko wsparcie w "autorytetach" Fuj - nigdy więcej kontaktu z tą zarazą.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
I jeszcze tylko bym dodał, już tylko od siebie, nie słuchałem programu bo...nie chciałem. Wystarcza mi to...co uważam za słuszne.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kurcze, da sie to gdzies jeszcze odsluchac? Pomotzy!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|