Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Podziekowal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
No sluchalem, w sumie troche irytujace jest, pierwsze co robia te madre uczone glowy to odwolywanie sie Argumentum ad verecundiam i tym podobne, "ja od 45 lat sie zajmuje medycyna itp". Zieba ma jednak cierpliwosc i tak w miare grzecznie wypadl.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Dla mnie już to, że zasiadł w tym gnieździe żmij o wybujałym ego, stawia go na wysokiej pozycji. Gość opowiadający, jak to wyleczył ojca statynami, pani psycholog, która ma minę, jakby sama potrzebowała psychologa oraz pediatra, która twierdzi, jakoby wszystkie NOP y były skrupulatnie notowane! Arogancja- poziom hard! Świętą rację miał prof. J Aleksandrowicz mówiąc: "Wolę być wyleczony przez szarlatana niż uśmiercony przez sławę medyczną". Eh...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Bo miałeś to szczęście, że nie zdążyłeś się nabawić poważnych chorób zanim zacząłeś żywić się optymalnie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, ale szczęściu też trzeba umieć pomóc...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Mądry gość
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I otwarty na wiedzę. Potrafił słuchać i zrozumieć dr Kwaśniewskiego, a takich profesorów medycyny jest niewielu... "Autorytet" im nie pozwala...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
I otwarty na wiedzę. Potrafił słuchać i zrozumieć dr Kwaśniewskiego, a takich profesorów medycyny jest niewielu... "Autorytet" im nie pozwala... Szkoda, że to prawdziwe.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I co boli wynik wyszukiwania? Bo mnie wcale.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
U mnie na wpis "dr Kwaśniewski" pierwsza wyskakuje strona www.dr-kwasniewski.pl, a drugie forum czyli...aż za dobrze jak na ceny jajek.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
"Nauka zmierza w stronę tego co już 40 lat temu mówił dr Kwaśniewski. Zmierza powoli, zbyt powoli". I racja.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
U mnie na wpis "dr Kwaśniewski" pierwsza wyskakuje strona www.dr-kwasniewski.pl, a drugie forum czyli...aż za dobrze jak na ceny jajek. A bo wszystko zależy od tego, kto wpisuje" zapytanie"
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|