admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Założytło mi dziecko konto na pejsbuku, bo bez tego messengera się nie da uruchomić, ale co tam, niech se pejsbukowcy podglądają... Może niedługo coś tam zamieszczę, bo tak pusto jest...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Fajnie. My używamy Whatsapp'a i Telegrafa właśnie po to żeby Fejsa nie instalować. Ale konto no name mam, bo bez tego nie dało się nic swobodnie przeglądać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale ja tam już taki nie jestem, żeby się tak długo przed tą "cukrową górą" bronić. Musimy mieć dobry komunikator od nowego roku, padło na pejsbukowego.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jasne, trzeba się dostosować i iść z postępem i możliwościami na miarę naszych możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Dokładnie.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
dobry komunikator Komunikatorem jest Skype. / FB jest portalem społecznościowym, z funkcjami dodatkowymi, coś jak aparat fotograficzny w telefonie. /
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie to rybka co zacz, chciałem mieć łatwy kontakt z najbliższymi i mam!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jest teraz super. Cała nasza czwórka z tego korzysta.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
SMS to już przeżytek!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
W Skypie nie ma reklam, da się tanio dzwonić na cały świat do sieci telefonicznej nawet bez uruchamiania aplikacji czyli nawet z telefonu GSM, nie ze smartfonu. (przez numer dostępowy)
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W Skypie nie ma reklam, da się tanio dzwonić na cały świat do sieci telefonicznej nawet bez uruchamiania aplikacji czyli nawet z telefonu GSM, nie ze smartfonu. (przez numer dostępowy) Muszę chociaż z tym się zapoznać...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W komunikatorach to jest fajne, że widzisz czy ktoś odebrał i przeczytał twoją wiadomość - nie trzeba odpisywać.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie przesyłają filmiki i zdjęcia na na WhatsApp'a, ale tam nie zaglądam... Nie lubię nowości...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Oczywiście, ten sam telefon, ten sam mąż...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na tych się nie znam... Nieraz któreś z dzieciaków coś mi tam wgra, a ja i tak tym się nie posługuję...
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zależy od taryfy, ale już chyba wszyscy mamy płaskie taryfy, więc zasadniczo dyktowane SMSy są ciekawym kompromisem a ile przy tym zabawy. Smartfon zaczyna działać sensownie dopiero jak się do niego gada, pukanie po ekranie jest dosyć dziwacznym zajęciem.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Na tych się nie znam... Nieraz któreś z dzieciaków coś mi tam wgra, a ja i tak tym się nie posługuję... Z czasem samo przyjdzie, jak spowszednieje.
|
|
|
|
|
|
|
|