Blackend
|
Zależy od taryfy, ale już chyba wszyscy mamy płaskie taryfy, więc zasadniczo dyktowane SMSy są ciekawym kompromisem a ile przy tym zabawy. Smartfon zaczyna działać sensownie dopiero jak się do niego gada, pukanie po ekranie jest dosyć dziwacznym zajęciem. Ale w autobusie mam na głos gadać?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Na tych się nie znam... Nieraz któreś z dzieciaków coś mi tam wgra, a ja i tak tym się nie posługuję... Z czasem samo przyjdzie, jak spowszednieje. Też się tego obawiam...
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
A bo by mi umknęło, oczywista sprawa to używanie słuchawek kablowych, do dyktowania sms-ów też, wtedy odległość oczy-ekran pasuje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie rozmawiam ze smartfonem... Nawet nie wiedziałam o tym, że można pisać SMS-y mówiąc... Ale chyba błędów robi od groma... Ciekawe jak to wychodzi, jeśli ktoś sepleni...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26746
|
Ale chyba błędów robi od groma... A to zależy od andkowej autokorekty! Takie tam "póki"-"puki", "kąta"- "konta", "ponadto" - "ponad to", czy podobne dla przykładu, mogą się przytrafić... Wybaczalne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
Może się doczekamy wykonywania "jajecznicy z 6 żółtek" na polecenie. Mówione SMS-y już tak nie jarają
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A to wystarczy się dobrze ożenić.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ile ludzi umiera dziennie przy "poprawnych medycznie" terapiach? Nie chce mi się tego całego artykułu czytać, bo jest tak stronniczy, zmanipulowany, jak dawniej nagonka na Doktora Kwaśniewskiego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to szkoda, że Ci się nie chce! I nie ma co biadolić na autora tego artykułu, bo świetną robotę zrobił! Taka reklama - bezcenne!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ty go pochwaliłeś i wystarczy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Rozumiem, jak wystarczy, to wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
W "traumie" są fachowi bez dwóch zdań.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Współczesna medycyna (przynajmniej onkologiczna), to już algorytm napisany przez farmację. Funkcja lekarza sprowadza się do wklepywania wyników.
|
|
|
|
|
|
|
|