Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 914890 razy)
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Dla haterów...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kasa się zgadza? Zgadza.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mi tez zabral, tylko sie na chwile odwrocilem. Brakuje w portfelu 700zl, ja glupi myslalem, ze to pisiory mi gwizdnely na pincet+ a to Zieba mi gwizdnal. Niech to
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Mi tez zabral, tylko sie na chwile odwrocilem. Brakuje w portfelu 700zl, ja glupi myslalem, ze to pisiory mi gwizdnely na pincet+ a to Zieba mi gwizdnal. Niech to
Przecież to taka mała ptaszyna?
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Nie, no ty jesteś stary lis, w dodatku prawilny. Ale pewnie Twoją babcię, to by ładnie szczyscil, jakby go hipotetycznie słuchała... Wystarczy popatrzeć na komentarze pod kontem Pana zieby. 90 procent to starsze kobiety, rozpaczajace nad stanem świata, medycyną, i och i achu do Pana zieby, jakim to bohaterem jest Coś jak ładny i miły ksiądz w kościele. Nie żal mu stówy na tace rzucić. A i oczy wydrapac jak kto źle popatrzy. Taka naiwna specyfika starszych babek...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
UWAGI DLA LEKARZY! 1. Askorbinian sodu - dożylnie 2. dmso - dożylnie 3. perhydrol - dożylnie 4. wit D3 200000 IU 5. srebro i złoto - dożylnie 6. wit A 100000 IU 7. jod 50-100mg 8. wit K2MK7 9. Selen 1000mcg 10. Cynk 50mg 11. Magnez 12. Łyżka węgla drzewnego Prosty przepis na koronowirusa A to wszystko za dolarki na monsanto.pl, czy jakoś tak. Swoją drogą ten zięba to geniusz, wziął i wymyślił przepis na koronowirusa... Zyon, kupuj, będziesz zdrów jak ryba, jak sobie to wszystko wstrzykniesz
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
UWAGI DLA LEKARZY! 1. Askorbinian sodu - dożylnie 2. dmso - dożylnie 3. perhydrol - dożylnie 4. wit D3 200000 IU 5. srebro i złoto - dożylnie 6. wit A 100000 IU 7. jod 50-100mg 8. wit K2MK7 9. Selen 1000mcg 10. Cynk 50mg 11. Magnez 12. Łyżka węgla drzewnego Prosty przepis na koronowirusa A to wszystko za dolarki na monsanto.pl, czy jakoś tak. Swoją drogą ten zięba to geniusz, wziął i wymyślił przepis na koronowirusa... Zyon, kupuj, będziesz zdrów jak ryba, jak sobie to wszystko wstrzykniesz Może kupi
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
UWAGI DLA LEKARZY! 1. Askorbinian sodu - dożylnie 2. dmso - dożylnie 3. perhydrol - dożylnie 4. wit D3 200000 IU 5. srebro i złoto - dożylnie 6. wit A 100000 IU 7. jod 50-100mg 8. wit K2MK7 9. Selen 1000mcg 10. Cynk 50mg 11. Magnez 12. Łyżka węgla drzewnego Prosty przepis na koronowirusa A to wszystko za dolarki na monsanto.pl, czy jakoś tak. Swoją drogą ten zięba to geniusz, wziął i wymyślił przepis na koronowirusa... Zyon, kupuj, będziesz zdrów jak ryba, jak sobie to wszystko wstrzykniesz Nasz Adaś ma lepszy przepis.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
No ba!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Za krotka lista, brakuje mi wit C, D oraz potasu, manganu i selenu. Ale bym to zalal olejem i wypil na zdrowie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
No, a tak na poważnie, to jakaś masakra jest, konkretne przegięcie. Czub jak dla mnie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie znam skutecznosci tego zestawu wiec sie nie wypowiem. Nauka to nie demokracja, wiekszosc nie moze miec racji tylko dlatego, ze stanowi wiekszosc. Z tego co rozumiem, to jest zestaw rzeczy do zaaplikowania zarazonej osobie. Mysle, ze 9 na 10 osob zarazonych tym koronawirusem bez zadnego marudzenia wciagneloby ten zestaw w nadziei, ze pomoze. 1 osoba poczekalaby na szczepionke, ktora wyprodukuja koncerny farmaceutyczne, dla ktorych to jest okres zniw i grzybobrania. Podejrzewam, ze ta jedna osoba bylbys ty
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Jasne że tak. I zagryzlbym łyżką smakowitego, chrupiacego węgla drzewnego. Litości.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ps. Chyba 1 na 100000 skorzystałaby z takiego zestawu, mając do wyboru tępą służbę zdrowia, a ziebe. To raczej niszowa sprawa, dla nawiedzencow. Obiektywnie i procentowo rzecz biorąc.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Manius, przed chwila w tvn24 byla jakas pani profesor dwojga nazwisk i mowila jak sie zabezpieczyc przed tym koronwirusem. Otoz okazuje sie, ze mamy wspaniala bron - szczepionke przeciwko wirusowi grypy . Tak tak, wczoraj to samo jakis innny profesorek mowil. Dalej wierzysz w te propagande? Nawet tutaj pare razy admin obsmiewal, ze szczepionki vs grypie sa przeterminowane, bo sa na wirusa, ktory juz nie istnieje, bo zmutowal itp. Serio wolalabym walnac sobie koktajl Zieby czy innego Mistrza Sloneckiego, najwayzej bym po gtym dostal sraki jakby nie pomoglo. Jezeli w ogole piszesz o "sluzbie zdrowia" to co tu komentowac, od razu do apteki na zakupy sie udac najlepiej Obiektywnie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|