Autor
|
Wtek: Niezależna Telewizja - Jerzy Zięba a Żywienie Optymalne (Przeczytany 914889 razy)
|
Zyon
|
A Kopaczowa to nawet szczepionek nie kupila, taka zla baba byla
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Bo nic nie robiła
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tak dalej być nie mogło, zbyt długo. Farmacja musi zarabiać.
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Rozmawiałem z pielęgniarką, która jest na emeryturze i mówiła, że pamięta czasy, gdy w szpitalu podawała witaminę C dożylnie (najczęściej po ciężkich operacjach) w celu wzmocnienia organizmu. Teraz od tego odeszli, ale czy to była dawniej norma, tego nie wiem. W każdym razie Niemcy produkują askorbinian sodu, bynajmniej chyba nie po to żeby wylać w kanał?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26752
|
Jasne, jasne, już w czasach "przedatlantycznych" takie rzeczy się robiło!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale ten "koronaświrus" - jak sama nazwa wskazuje, jest zaraźliwy tylko dla części populacji. Do tego większość - czyli około 99% to będą ozdrowieńcy bez leków i szczepień, bo ponoć jeszcze na szczęście nie "wynaleźli".
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ale ten "koronaświrus" - jak sama nazwa wskazuje, jest zaraźliwy tylko dla części populacji. Do tego większość - czyli około 99% to będą ozdrowieńcy bez leków i szczepień, bo ponoć jeszcze na szczęście nie "wynaleźli". Acz ... już jest wachlarz szczepów od szczepiących po duszące, a że szybko mutuje to konia z rzędem temu co w tym aktualizacje wypaczy. Ale witamina C przy okazji została bezapelacyjnie uznana w Największym Kraju Świata, przypadek już był na 99,99% po tamtej stronie to postanowili iść na całość i przepuścili przez niego 50g w ciągu doby i wziął i ozdrowiał. A na zachodzie się przymierzają by jod ładować w najbardziej skomplikowanej więc najdrożej formie, że też podobno pomaga. choć w porywach się ochy przebarwiają.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bo Natura zawsze znajdzie wyjście, oby tylko ten świrus się nie zrobił jeszcze bardziej zjadliwy. Tylko po co te koszty i wywoływanie paniki wśród hipochondryków, jak ta ewoluująca "nowa grypa" już tu na zawsze zostanie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ksiazki Zieby na allegro zbanowane, nie da sie kupic, bo "znachor", doniosly na niego jakies obesrane "redaktorki" z jakiegos opsranego portaliku, nexto czy jakos tak. Gazeta "Zdrowie bez lekow" gdzie pisze Jaskowski, Czerniak, Zieba, Rozanski (ten od ziol) itp zostal wycofany z Biedry, Carrefoura i Poczty.
Nie sadze, ze to jakis przypadek. To mi wyglada na drugi etap "potem z toba walcza.."
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Ksiazki Zieby na allegro zbanowane, nie da sie kupic, bo "znachor", doniosly na niego jakies obesrane "redaktorki" z jakiegos opsranego portaliku, nexto czy jakos tak. Gazeta "Zdrowie bez lekow" gdzie pisze Jaskowski, Czerniak, Zieba, Rozanski (ten od ziol) itp zostal wycofany z Biedry, Carrefoura i Poczty.
Nie sadze, ze to jakis przypadek. To mi wyglada na drugi etap "potem z toba walcza.."
A leki homeopatyczne w aptekach. Wk...a mnie to z przeproszeniem, zioła akurat lubię, reszta alternatywy minie nie interesuje, ale każdy powinien mieć wybór, do diabła. Skoro medycyna tradycyjna jest taka super, to powinna się sama bronić, a nie likwidować sobie konkurencję. Myślącym powinno się zapalić światełko.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Myslacych jest bardzo malo i ich ubywa. Wiekszosc osob na slowo "zieba" reaguje drwinami itp. Nawet w sytuacjach, gdzie mozna by sprawdzic czy rzeczywiscie pomoze, wola isc do lekarza i do apteki po torbe lekow.
To juz wyglada na walke systemowa, wiec na pewno cos jest na rzeczy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Ziębę trochę poniosło, sam sobie winien, moim zdaniem. Medycyna konwencjonalna też ok, ale nie powinna mieć monopolu. Czasem alternatywa nie zadziała i już, kolega Black musiał się przeleczyć konwencjonalnie, ale dodatkowo robi różne zabiegi spoza nurtu. Ja jestem za legalizacją wszystkiego, im więcej, tym większy wybór opcji. Nawet zagłosować pójdę, jak będzie trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Myslacych jest bardzo malo i ich ubywa. Wiekszosc osob na slowo "zieba" reaguje drwinami itp. Nawet w sytuacjach, gdzie mozna by sprawdzic czy rzeczywiscie pomoze, wola isc do lekarza i do apteki po torbe lekow.
To juz wyglada na walke systemowa, wiec na pewno cos jest na rzeczy.
Myślących nie ma, ponieważ szkoła uczy zakuwania, a nie myślenia.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oczywiscie, to pruski wynalazlek, zeby rowno grabie grabily, madry musi poczekac az glupi go dogoni i razem maja isc. Zamysl byl taki, zeby produkowac tepych, poslusznych i nie myslacych obywateli. I dziala do dzis Nie bez powodu Mark Twain powiedzial "czlowiek rodzi sie madry a potem idzie do szkoly" Co do Zieby, to nie tyle zasluzyl sobie na to, co niepotrzebnie chcial na sile pomagac. Powinien wziac przyklad z doswiadczenia Doktora, ze pomaganie na sile daje skutek odwrotny najczesciej
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
|