RafałS
|
To dla grzeszników co japko ugryźli wraz z ideologią corpo usa.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale on jest tak głupi i zrobił to nieswiadomie, ale nieswiadomosc najlepsza reklama, wiec i tak bedzie premia
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Za taki tekst to słusznie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26728
|
Spokojnie, jest jeszcze odwołanie, ale z drugiej strony - nie wypada w ten sposób pisać publicznej osobie, choć faktycznie - "procedura medyczna" daje pełną ochronę na "licencję na zabijanie" jeśli się tylko zgodnie z tą "procedurą" postępuje.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Za taki tekst to słusznie. Jeśli się kto za taki wpis "obraził" to jestem skłonny stwierdzić, że wskazuje to na nadwrażliwość.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakby sie Zieba mial obrazac za takie tekty to by z sadu nie wychodzil
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ja tam lekarzy z NFZ nie tłumaczę, ale jeśli zgodziliby się na złamanie "procedury medycznej" i zalecili wlewy, a dziecko mimo to by zmarło (czego wykluczyć nie można), to kto nie byłby prawnie chroniony? Z drugiej strony trudno się dziwić rodzicom dziecka, że mają żal i pretensje do "procedury medycznej", bo ratować życie trzeba wszelkimi możliwymi sposobami, jeśli dają jakąkolwiek nadzieję.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Za taki tekst to słusznie. Jeśli się kto za taki wpis "obraził" to jestem skłonny stwierdzić, że wskazuje to na nadwrażliwość. Leciutką.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|