Autor
|
Wtek: Chleb optymalny ( nowa wersja ) (Przeczytany 68021 razy)
|
Zyon
|
Placki serowojajeczne to też alternatywa dla stanu umysłu, ale ser żółty, oscypek, czy twaróg, już nie. Dla "vvv" podstawą Diety Optymalnej jest na przykład ten przepis: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=97No ale praca na rzecz certyfikatu nr 13 zobowiązuje... W aldiku sa dobre oscypki. A Adasko jest na LC podobnego do DDP od 1987 ale od 1997 postanowil zmienic na lepsze czyli na DO jak sam napisal ba DD
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
adampio
Go
|
Prawde mowiac zaproponowalem ten chleb mojemu znajomemu, ktory mial / ma duza nadwage. Odstawil calkowicie maczne i zjada duzo jajek, masla, podrobow i bardzo malo weglowodanow. W chwili obecnej chudnie dziennie 200-300 gram. Twego chleba zjada 100 gr dziennie - wiec nie duzo.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to lepsze jest Clostridium botulinum, rozłoży raka na śmierć w tri miga.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
ale tu niektórzy mają parcie na chleb i wyroby chlebopodobne zastanawia mnie tylko pytanie: po co TO COŚ jeść? Zupełnie nie rozumiem chęci na TO COŚ. Ja takowej nie odczuwam już niespełna dwa lata. Ale to chyba jak Zyon napisał "stan umysłu". Tak jak z fajkami, gość rzuca, zupełnie pozbywa się nałogu, a jego psyche tęskni do fajków do końca życia. I do końca życia tęskni do papierosa. Ja pozbyłem się prania mózgu, i wiem, że ziarna są dla ptaków, i zupełnie do nich nie tęsknię.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A Adasko jest na LC podobnego do DDP od 1987 ale od 1997 postanowil zmienic na lepsze czyli na DO jak sam napisal ba DD Laughing Kurcze, bede musial chyba isc na jakis hurs aby te skroty zrozumiec. Nie wiem czy piszesz o mnie czy tez do mnie. Z tego co napisales zrozumialem, ze bylem na LC a teraz jestem nawet na DD. W PZPR nie bylem, WSI rozwiazali, NSZZ bylo powodem wyjazdu z kraju i OMC zostalem doktorem a reszte mam w D.U.P.I.E
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
W chwili obecnej chudnie dziennie 200-300 gram. Twego chleba zjada 100 gr dziennie - wiec nie duzo.
Jak inaczej się nie da, to ujdzie. Geny otyłości łatwo się eliminuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ale tu niektórzy mają parcie na chleb i wyroby chlebopodobne To przez to, że na każdej imprezie "optymalnej" jest chleb, a jak jest, to znaczy, że można, a nawet trzeba!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
ale tu niektórzy mają parcie na chleb i wyroby chlebopodobne To przez to, że na każdej imprezie "optymalnej" jest chleb, a jak jest, to znaczy, że można, a nawet trzeba! dobra, nastepna impreza w Wiesslawku u 'admina'
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ale tu niektórzy mają parcie na chleb i wyroby chlebopodobne To przez to, że na każdej imprezie "optymalnej" jest chleb, a jak jest, to znaczy, że można, a nawet trzeba! Z czystej grzecznosci powinno sie No bo jak to tak, z goscinnosci gospodarza nie skorzystac to jak go obrazic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Patcha? Znaczy sie w mundurze czy jak
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
A Adasko jest na LC podobnego do DDP od 1987 ale od 1997 postanowil zmienic na lepsze czyli na DO jak sam napisal ba DD Laughing Kurcze, bede musial chyba isc na jakis hurs aby te skroty zrozumiec. Nie wiem czy piszesz o mnie czy tez do mnie. A nie, to o takim innym SpokoAdamie, co to jest na zdrowych dietach tak dlugo, ze sie od nich az pochorowal
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Problem w tym, że węglowodany trzeba uzupełniać, ale jak i ile, to przecież Dr podaje dość precyzyjnie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Problem w tym, że węglowodany trzeba uzupełniać, ale jak i ile, to przecież Dr podaje dość precyzyjnie.
Jestem ciekaw co bedzie z ta rzesza ludzi,ktorzy sa na LC i zjadaja dziennie okolo 20-30 gr weglowodanow? Bo to przeciez zupelnie nowy trend, nowa niezrozumiala dla ludzi dieta. Ale pamietam na samym poczatku ( moim poczatku 9 lat temu ) byli tu tez tacy, ktorzy propagowali DO z 30 gr weglowodanow!!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mowiac "Patch" masz na mysli dynie?
|