Autor
|
Wtek: Chleb optymalny ( nowa wersja ) (Przeczytany 68013 razy)
|
|
Zyon
|
No dobra, chleb juz jest ustalony, ze trza jesc. Ale z czym ten chleb jesc?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
...I czym popijać? Czy ponoć nie szybciej niż pół godziny po jedzeniu powinno się pić, żeby soków żołądkowych nie rozcieńczać?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No jak to? Jezeli chleb to i Cola, no nie? Jak rzadzic to rzadzic!!! Piwo nie dobre bo ze slodzikiem i jest bardziej szkodliwe od coli. Albo po prostu wino wytrawne - to chyba najlepsze rozwiazanie. Dobra "Reserva" koniecznie z Hiszpanii, no moze byc tez portugalska. Tylko 2,5 gr weglowodanow w 100 gr plynu
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A tak na marginesie, dlaczego nie wolno zmieniac zdjecia w swoim awatarze? Panie admin, co?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Zleciłem przeflancowanie forum na nowszą wersję, ale nie mają czasu, aby od ręki zrobić i tak zostało...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No dobra, to co w koncu mialo byc zamias tego "patcha"?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Zamiast "t" ma być "r", bo polskie jabłka są najlepsze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zamiast "t" ma być "r", bo polskie jabłka są najlepsze. To jest jedna teoria, a druga mówi, że to od "peach", brzoskwinia. Ale skoro tu sami inteligentni, to wią, że i jedno i drugie jest ok. A ci wybitnie inteligentni mogą sobie pozwolić na chlebek i wafelki, bo tak i już, prawda Dasna? W Biblii stoi, że jak nie ma inszych źródłów wyngla, to garść bieluchnej mąki wziąć i na kamieniu podpłomyka upartolić Oczywiście tym co same nie umiom, to papryka musowo tylko pod wędlinę, żeby se krzywdy nie zrobić Choć apropos bredzenia, to jest gdzieś wyraźnie napisane, że i pierogi od mamusi i kaszę gryczaną ten paprykowiec wsuwa... Oczywiście na potrzeby dyskusji tylko papryka lub ewentualnie sporadycznie pierogi, bo wiadomo, że u siebie to belkę trudno dostrzec, he, he
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja właśnie kawał prosiaczka pieczonego w piwie zeżarłem na śniadanie. Bez chleba, papryki, wafelków i belków.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|