Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
to w koncu forum dietetyczne....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Fakt! Temat chitynowy na czasie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
adampio
Go
|
Mizernym, bo nie masz awatara... Bo go niepotrafie wstawic. Probowalem na wszystkie sposoby i nic. Ten sposob, ktory Ty podawales tez byl do niczego. Wiec czekam cierpliwie az Twoja strona bedzie dzialala jak dzialac powinna i bedzie mozna wstawic zdjecie z komputera.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Raczej, że strawny...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Mizernym, bo nie masz awatara... Bo go niepotrafie wstawic. Probowalem na wszystkie sposoby i nic. Ten sposob, ktory Ty podawales tez byl do niczego. Wiec czekam cierpliwie az Twoja strona bedzie dzialala jak dzialac powinna i bedzie mozna wstawic zdjecie z komputera. Zaraz Ci wstawię. Złote porche może być?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale kilka z Twoich omletów podawałem znajomym na wczesny obiad czy powieczorek. Z jakim rezultatem? Dobrym do bardzo dobrego Omlet, jak wiesz, jest akceptowalny wśród nietłuszczowców i korytkowców, a taka jest większość moich znajomych. Wsród dorosłych wygrywał pomarańczowy omlet z krewetkami, a wśród dzieci czekoladowy, nie masz mi chyba za złe, jeśli wprowadzam drobne modyfikacje z braku składników lub napadu kreatywności? Robię jeszcze dla znajomych karkówkę a la schabowy z frytkami i surówką oraz jagody z bitą śmietaną i czekoladą. Wychodzą zadowoleni
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W tych butelkach jest wywar kolagenowy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ten sposob, ktory Ty podawales tez byl do niczego. Wiec czekam cierpliwie az Twoja strona bedzie dzialala jak dzialac powinna i bedzie mozna wstawic zdjecie z komputera. Teraz masz wstawiony z Twojej kolekcji w stylowi.pl To zdjęcie w okularach na profilu linkuje po skopiowaniu na stylowi.pl, a nie na to .jpg, dlatego wstawiłem "ludzi którym ufam"...
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Go
|
Omlet, jak wiesz, jest akceptowalny wśród nietłuszczowców i korytkowców, a taka jest większość moich znajomych. Wsród dorosłych wygrywał pomarańczowy omlet z krewetkami, a wśród dzieci czekoladowy, nie masz mi chyba za złe, jeśli wprowadzam drobne modyfikacje z braku składników lub napadu kreatywności? Robię jeszcze dla znajomych karkówkę a la schabowy z frytkami i surówką oraz jagody z bitą śmietaną i czekoladą. Wychodzą zadowoleni A ja podaję orzeszki i też wychodzą zadowoleni
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Omlet, jak wiesz, jest akceptowalny wśród nietłuszczowców i korytkowców, a taka jest większość moich znajomych. Wsród dorosłych wygrywał pomarańczowy omlet z krewetkami, a wśród dzieci czekoladowy, nie masz mi chyba za złe, jeśli wprowadzam drobne modyfikacje z braku składników lub napadu kreatywności? Robię jeszcze dla znajomych karkówkę a la schabowy z frytkami i surówką oraz jagody z bitą śmietaną i czekoladą. Wychodzą zadowoleni A ja podaję orzeszki i też wychodzą zadowoleni Bo uff, że już nie muszą ich jeść Pamiętam, że lubisz orzechy...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Admin, dzieki za pomoc. Ale musze przyznac, ze to jest kombinacja alpejska z tym awatarem. Wiem, wiem, to jest proste .....jak sie wie jak zrobic. Nie wazna. Juz wiem i juz jest proste
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Gavroche nie mam Ci za zle bo kazdy omlet jest dobry