administ
Go
|
Do tego jeszcze te kleszcze z hameryki powinni tu zaimplantować, co to robią uczulenie na czerwone mięso, bo wiadomo, że czerwone to na raka, a jak smażone na maśle, to nawet na dwa raki!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nawet na Forum jest taki co ma dwa raki...
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Za 5l 30% śmietanki czystej bakteriologicznie (dzięki czemu nie ma sraczki jak po tłuszczu "ekologicznym" od baby pod halą mirowską), płacę niecałe 48 zł z 7% rabatem po starej znajomości i lepiej, abym drożej płacić nie musiał. Taki jest sens mojej wypowiedzi. Ja place bez rabatu ( bo nie mam znajomych a od przyjaciol to tylko kopa mozna dostac ) wiec ja place 70 plz -* wiec nie zle biorac pod uwage zarobki to mysle, ze kupuje taniej od Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I z czego się tak chichracie, a?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Piszesz , ze Z brokuła odrzucam łodygę a szkoda!!! Ja gotyje razem z ziemniakami i daje psu sosiada, ktory mnie wprost kocha za te resztki. Na przyklad bialka ajjek. Kiedy nie mialem co z nimi robic to zmazylem z nich takie powiedzmy sobie omleciki i dawalem psu. Siersc mu sie bardzo poprawila, zeby mu nie wypadaja i jak powiedzialem, pies mnie kocha!!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
I z czego się tak chichracie, a?
Ja sie tam nie chichram To wiekszy usmiech
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Piszesz , ze Z brokuła odrzucam łodygę a szkoda!!! Ja gotyje razem z ziemniakami i daje psu sosiada, ktory mnie wprost kocha za te resztki. Na przyklad bialka ajjek. Kiedy nie mialem co z nimi robic to zmazylem z nich takie powiedzmy sobie omleciki i dawalem psu. Siersc mu sie bardzo poprawila, zeby mu nie wypadaja i jak powiedzialem, pies mnie kocha!!! to nie milosc, to interes
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Piszesz , ze Z brokuła odrzucam łodygę a szkoda!!! Ja gotyje razem z ziemniakami i daje psu sosiada, ktory mnie wprost kocha za te resztki. Na przyklad bialka ajjek. Kiedy nie mialem co z nimi robic to zmazylem z nich takie powiedzmy sobie omleciki i dawalem psu. Siersc mu sie bardzo poprawila, zeby mu nie wypadaja i jak powiedzialem, pies mnie kocha!!! Ja odkrawam łodygę w sklepie, a tam po takie odrzuty (głównie liście) przychodzą ludzie, którzy hodują zwierzaki. I jak wyglądasz teraz?
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
Wnioskuję o nie pisanie w tematach związanych z jedzeniem, bo jestem głodny, a patrzenie na ciągle podbijany tytuł o mielonych tylko dodatkowo pobudza ślinianki...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
I jak wyglądasz teraz? Shocked Zawsze dobrze tylko, ze w dalszym ciagu nieogolony
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Zyon bez interesu nie ma milosci
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Piszesz , ze Z brokuła odrzucam łodygę a szkoda!!! Ja gotyje razem z ziemniakami i daje psu sosiada, ktory mnie wprost kocha za te resztki. Na przyklad bialka ajjek. Kiedy nie mialem co z nimi robic to zmazylem z nich takie powiedzmy sobie omleciki i dawalem psu. Siersc mu sie bardzo poprawila, zeby mu nie wypadaja i jak powiedzialem, pies mnie kocha!!! Ja odkrawam łodygę w sklepie, a tam po takie odrzuty (głównie liście) przychodzą ludzie, którzy hodują zwierzaki. I jak wyglądasz teraz? Ale to nie Ciebie zwierzaki kochają
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A jak rozmawiasz ze swoim pieskiem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I jak wyglądasz teraz? Shocked Zawsze dobrze tylko, ze w dalszym ciagu nieogolony To chyba wróży ostrą zimę...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
po kolei, ok. Dobra jesien
|